Articole din categoria: ‘Credite imobiliare’

« Articole mai vechi

Cum s-a desfasurat anul 2016 in privinta garantiilor creditelor bancare. Vezi ce s-a intamplat in principalele orase din Romania.

Posta Romana doreste ca pana la sfarsitul anului 2014 sa ofere credite bancare populatiei prin intermediul celor peste 5000 de agentii din tara.

Firmele din Romania de recuperare a creantelor sunt nevoie sa urmeze un drum mult mai anevoios in privinta restantierilor, dar mult mai eficient.

Vezi ce studii s-au facut si din ce cauza bancile din Romania sunt reticente in acordarea mai usoara a creditelor catre populatie.

Noutati despre Programul Prima Casa si despre ieftinirea creditelor bancare in lei acordate prin program pentru achizitionarea locuintelor.

Vezi ce tipuri de credite ipotecare alternative exista la programul guvernamental Prima Casa si ce banca are cele mai bune oferte cu dobanda fixa.

Parerile analistilor in privinta acordarii de credite bancare in anul 2014 si ce anume ar putea relaxa segmentul de credite.

Fata de luna ianuarie, soldul de credite acordate populatiei si firmelor a scazut nesemnificativ, cu 0.1 procente..

Decizia luată de BNR de a încuraja împrumutuile populaţiei în moneda naţională se bazează pe concluziile raportului realizat …

Acum cateva luni, existau mai multe publicatii care nu numai ca cereau, dar si prognozau scaderea acestei dobanzi sub …

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti