Contact

Aceasta pagina este pentru a lua legatura cu administratorul site-ului.

Nu folositi aceasta pagina pentru:

  • a trimite anunturi
  • a intreba despre un anume anunt postat pe site
  • a trimite propuneri de intermediere a unor imobile

Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil, intervalul fiind intre 2 ore si 24 de ore, in functie de numarul de mesaje ce trebuie procesate si de importanta reala a acestora.

Inainte de a contacta administratorul site-ului www.gimo.ro, asigurati-va ca raspunsul la intrebarea dvs nu se regaseste in pagina "Intrebari frecvente".

Contact administrator, asociat unic :

 - Juhasz Sebastian

 - tel : 0744-628824

 - email : office@gimo.ro

S.C. Pro Intersoft 2010 S.R.L.
CUI: 26412293
Capital social: 200 RON

Rasnov, Brasov

Bucuresti,

B

505400

Romania
Nume, Prenume:
Telefon:
Telefon 2:
E-mail:
Mesaj:
 

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti

Alte oferte imobiliare cautate

www.Gimo.ro reprezinta unul dintre cele mai complexe portaluri de profil, in continua dezvoltare, oferind utilizatorilor sai servicii gratuite sau platite, la cele mai inalte standarde. Ne mandrim cu pozitii fruntase pe cele mai populare cautari, fiind un real sprijin pentru cei ce aleg sa tranzactioneze cu ajutorul serviciilor noastre. Avem o baza de date larga, numai cu oferte unice, adaugate de particulari, dezvoltatori sau agentii imobiliare din toata Romania. Adaugati gratuit anuntul de la a la z.

Adaugarea de oferte este gratuita, fie ca vindeti un imobil din Romania sau strainatate, iar promovarea suplimentara se face la cele mai mici preturi dintre toate site-urile de profil. Inainte de a crea un cont, e indicat sa cititi avantajele pe care le ofera site-ul nostru fiecarui tip de utlizator. Tranzactionati usor cu www.Gimo.ro!