Politica de confidentialitate

 

PRO Intersoft 2010 SRL , in calitate de proprietar si administrator al website-ului www.Gimo.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de Confidentialitate.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand sau îndeparta la libera alegere portiuni ale Politicii de confidentialitate. Veti gasi la fiecare vizita ultima varianta a acestei Politici. Acest document stabileste reguli care privesc exclusiv site-ul www.Gimo.ro si nu au nici un efect asupra site-urilor partenere, catre care avem legaturi sau care au legaturi catre www.Gimo.ro. Aceasta Politica ar trebui verificata periodic pentru a fi la curent cu orice modificari.

Politica de confidentialitate se refera la colectarea si utilizarea informatiilor personale pe care ni le furnizati voluntar atunci cand vizitati acest site. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare si Politicii de Confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Informatiile pe care le colectam

In momentul inregistrarii pe www.Gimo.ro, prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse, site-ul va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

www.Gimo.ro va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact si alte informatii prin care puteti fi identificat. Crearea contului dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs. cu caracter personal. Numai in cazul in care vreti sa apelati la servicile noastre de promovare, va vom cere alte date personale necesare facturarii, date care nu vor fi pastrate pe nici un server, nu va avea acces la ele nici o terta persoana, aceste date fiind pastrate in siguranta numai in actele Pro Intersoft 2010.

Protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.Gimo.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Odata ce primim informatiile dvs. vom face eforturi pentru a asigura securitatea lor in sistemul nostru.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

 • pentru a ne asigura ca pagina web este relevanta nevoilor dumneavoastra;
 • pentru a livra servicii precum stiri, oferte promovate sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat;
 • pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs;
 • pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului;
 • pentru facturarea diverselor servici pe care le solicitati.

www.Gimo.ro poate folosi in cadrul site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal si mai colecteaza in mod automat o serie de informatii anonime care ne ajuta sa intelegem mai bine cum sunt folosite site-urile si cum putem sa ne îmbunatatim serviciile. www.Gimo.ro colecteaza si date precum IP-ul computerului de pe care accesati site-ul, sistemul de operare folosit, software-ul de navigare folosit si timpul petrecut in site.

Transferul de informatii

www.Gimo.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei credinte daca:

 • e prevazut intr-o dispozitie legala;
 • protejeaza drepturile www.Gimo.ro;
 • previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
 • protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
 • aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii;
 • in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de www.Gimo.ro sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii.

Legaturi catre alte site-uri

PRO Intersoft 2010 SRL furnizeaza legaturi catre site-uri in afara site-urilor noastre, precum si catre site-uri terte. Aceste site-uri nu sunt controlate de noi si noi nu ne vom asuma raspunderea pentru comportarea firmelor care sunt in legatura/parteneriate cu Pro Intersoft 2010 si site-urile noastre. Inainte de a face cunoscute informatiile dvs. personale pe orice alte site-uri, va sfatuim sa parcurgeti termenii si conditiile utilizarii acelor site-uri precum si specificatiile lor de securitate.

Pentru orice sugestie sau nelamurire, ne puteti contacta la office @ gimo.ro

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti

Alte oferte imobiliare cautate

www.Gimo.ro reprezinta unul dintre cele mai complexe portaluri de profil, in continua dezvoltare, oferind utilizatorilor sai servicii gratuite sau platite, la cele mai inalte standarde. Ne mandrim cu pozitii fruntase pe cele mai populare cautari, fiind un real sprijin pentru cei ce aleg sa tranzactioneze cu ajutorul serviciilor noastre. Avem o baza de date larga, numai cu oferte unice, adaugate de particulari, dezvoltatori sau agentii imobiliare din toata Romania. Adaugati gratuit anuntul de la a la z.

Adaugarea de oferte este gratuita, fie ca vindeti un imobil din Romania sau strainatate, iar promovarea suplimentara se face la cele mai mici preturi dintre toate site-urile de profil. Inainte de a crea un cont, e indicat sa cititi avantajele pe care le ofera site-ul nostru fiecarui tip de utlizator. Tranzactionati usor cu www.Gimo.ro!