Publicitate online | Reclama pe internet

 

Inainte de a citi oferta noastra de publicitate, va recomandam sa cititi articolul urmator despre Reclama pe internet si influenta ei asupra utilizatorilor.

Pentru cei interesati de publicitate online la noi pe site, avem de oferit urmatoarele servicii :

Publicitate online prin bannere :

Banner 300 x 250 afisat pe toate paginile sub categorii

Banner 300 x 250 afisat pe toate paginile de imobile si articole

Banner 468 x 60 afisat pe toate categoriile si pe toate paginile de imobile, banner disponibil pe sectiunea de particulari

Pentru orice alt tip de banner pe care vreti sa-l afisati pe site-urile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Publicitate online prin newsletter :

Reclama pe internet prin intermediul newsletter-ului ajunge strict la cei interesati de afacerea dvs.

Putem trimite mesajul dvs. + link catre site-ul dvs. catre toti acesti utilizatori pe parcursul unei luni calendaristice.

Pret newsletter : - Indisponibil momentan acest serviciu

IMPORTANT:

Plata pentru oricare dintre pachetele de publicitate online alese se efectueaza lunar, iar pentru plata in avans pe mai multe luni se percep sau nu bonusuri, astfel:

* plata lunara nu presupune nici un discount;

* plata in avans pe 6 luni pentru orice pachet beneficiaza de 1 luna gratuita

* plata in avans pe 12 luni pentru orice pachet beneficiaza de 2 luni gratuite

Pentru a obtine o cotatie de pret si de a beneficia de unul din pachetele de publicitate online de mai sus va rugam folositi Formularul de Contact

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti

Alte oferte imobiliare cautate

www.Gimo.ro reprezinta unul dintre cele mai complexe portaluri de profil, in continua dezvoltare, oferind utilizatorilor sai servicii gratuite sau platite, la cele mai inalte standarde. Ne mandrim cu pozitii fruntase pe cele mai populare cautari, fiind un real sprijin pentru cei ce aleg sa tranzactioneze cu ajutorul serviciilor noastre. Avem o baza de date larga, numai cu oferte unice, adaugate de particulari, dezvoltatori sau agentii imobiliare din toata Romania. Adaugati gratuit anuntul de la a la z.

Adaugarea de oferte este gratuita, fie ca vindeti un imobil din Romania sau strainatate, iar promovarea suplimentara se face la cele mai mici preturi dintre toate site-urile de profil. Inainte de a crea un cont, e indicat sa cititi avantajele pe care le ofera site-ul nostru fiecarui tip de utlizator. Tranzactionati usor cu www.Gimo.ro!