Oferte spatii inchiriere din judetul Bucuresti

Poza
Tip Imobil
Zona
Structura/Etaj
An
Pret
Detalii
spatiu comercial
Vitan
parter
2010
850 €
spatiu comercial
Piata Sudului
P+1
2015
2.500 €
spatiu comercial
1 Decembrie 1918
P+E+M
2003
8.750 €
spatiu birouri
Piata Romana
2/3
1.700 €
spatiu comercial
Floreasca
P
2008
1.300 €
spatiu comercial
Vitan
1
2010
650 €
spatiu comercial
Vitan
parter
2010
900 €
spatiu comercial
Parcul Circului- Spit Colentin
P
2017
450 €
spatiu comercial
Uverturii
P
2010
3.200 €
spatiu birouri
sector 6
reincarcari cartuse pe loc
inca
35 €
spatiu birouri
Aviatorilor
P+2+M
1975
17.500 €
spatiu birouri
AVIATIEI
P+3
2000
1.936 €

www.Gimo.ro va pune la dispozitie mii de anunturi de la A la Z din Bucuresti, provincie si din strainatate, oferte in care veti gasi datele de contact ale proprietarului, ale agentiei sau ale dezvoltatorului care detine imobilul, veti gasi informatii complete si poze ale proprietatii, precum si harta pentru o localizare exacta a zonei in care se afla proprietatea.

Sunteti particular, dezvoltator sau reprezentati o agentie imobiliara si vreti sa va postati ofertele pe www.Gimo.ro ? Consultati paginile de mai jos pentru a vedea avantajele de care veti beneficia in urma inregistrarii pe www.Gimo.ro

avantaje particulariavantaje dezvoltatoriavantaje agentii

Dupa inregistrare, verificati metodele de promovare pe care www.Gimo.ro le pune la dispozitie. In curand veti gasi noi metode de promovare contra cost sau chiar gratuite.

Oricine isi va putea promova ofertele imobiliare pe www.Gimo.ro!

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti

Alte oferte imobiliare cautate

www.Gimo.ro reprezinta unul dintre cele mai complexe portaluri de profil, in continua dezvoltare, oferind utilizatorilor sai servicii gratuite sau platite, la cele mai inalte standarde. Ne mandrim cu pozitii fruntase pe cele mai populare cautari, fiind un real sprijin pentru cei ce aleg sa tranzactioneze cu ajutorul serviciilor noastre. Avem o baza de date larga, numai cu oferte unice, adaugate de particulari, dezvoltatori sau agentii imobiliare din toata Romania. Adaugati gratuit anuntul de la a la z.

Adaugarea de oferte este gratuita, fie ca vindeti un imobil din Romania sau strainatate, iar promovarea suplimentara se face la cele mai mici preturi dintre toate site-urile de profil. Inainte de a crea un cont, e indicat sa cititi avantajele pe care le ofera site-ul nostru fiecarui tip de utlizator. Tranzactionati usor cu www.Gimo.ro!