Termeni si conditii

 

Daca utilizati serviciile si produsele oferite de site-ul www.Gimo.ro inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

1. Termeni generali

a. Site-ul www.Gimo.ro este un site al SC. PRO Intersoft 2010 SRL, firma cu sediul pe Sos Branului Nr 12, or Rasnov Jud Brasov, CIF : 26412293, Nr Reg Com J08/48/2010, cu principal obiect de activitate "Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe".

"Termeni si conditii" constituie în intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si www.Gimo.ro in privinta utilizarii serviciilor site-ului. Site-ul, serviciile si continutul www.Gimo.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract.

b. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile specificate in prezentul contract, trebuie sa incetati imediat folosirea site-ului www.Gimo.ro si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia. Utilizarea serviciului de catre dumneavoastra implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

c. www.Gimo.ro poate revizui acesti termeni oricand considera necesar, facand publice actualizarile in aceasta pagina. Va rugam sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a citi "Termeni si Conditii" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a acestor servicii reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

d. www.Gimo.ro nu este implicat in relatia dintre vanzator si partea interesata de achizitionare sau cumparator nici in calitate de intermediar, nici in calitate de parte contractuala sau reprezentant al unei parti contractuale, asadar, orice negociere sau tranzactie incheiata intre utilizatorii nostrii este efectuata fara implicarea Gimo.ro

2. Drepturi de autor

a. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.

b. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului www.Gimo.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

c. Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai în acord cu termenii agreati de catre Clubul Roman de Presa: "Consiliul de Onoare considera ca preluarea fara cost a unor materiale de presa se poate realiza doar in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de «revista a presei» sustinut de paginile de internet in cauza.

In mod obligatoriu, in aceste cazuri trebuie citata sursa informatiei. Preluarea a mai mult decat cele prevazute anterior se poate realiza doar in conditiile unui acord, financiar sau de alta natura, incheiat cu detinatorul drepturilor”.

Sursa www.Gimo.ro va fi citata, cu link catre site, la sfarsitul ultimului paragraf al stirii si in cadrul acestuia se va preciza “Integral pe www.Gimo.ro ” (sau o formula echivalenta, practicata de site-urile in cauza), aceasta formula avand link direct catre www.Gimo.ro.

3. Inregistrare. Tipuri de conturi

a. Inregistrarea este gratuita. Odata cu inregistrarea, utilizatorul si www.Gimo.ro incheie un contract avand ca obiect utilizarea sectiunii publice a paginii web www.Gimo.ro. Un utilizator nu are nicio pretentie pentru incheierea contractului de utilizare.

b. Inregistrarea necesita o adresa de email valida. Utilizatorul trebuie sa aleaga o parola personala care trebuie pastrata secreta si nu trebuie dezvaluita tertilor. Nu aveti dreptul sa alegeti o alta identitate si sa furnizati o alta adresa de email decat a dvs.

c. Exista trei tipuri de conturi in care se pot inregistra utilizatorii, contul de particular, de agentie imobiliara si de dezvoltator. Utilizatorul are obligatia de se inregistra numai in contul care il reprezinta cel mai bine. Utilizatorul se obliga a nu se inregistra pe site cu alta identitate decat cea reala.

d. Pentru a beneficia la maximum de serviciile www.Gimo.ro, trebuie sa creati un cont care sa furnizeze informatii complete si corecte despre dvs. Sunteti de asemenea responsabil pentru toate activitatile care au loc in legatura cu contul dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne anuntati imediat cu privire la orice utilizare neautorizata a contului dumneavoastra. Daca va considera necesar, www.Gimo.ro isi rezerva dreptul de a inchide contul dvs. in orice moment.

4. Obligatiile utilizatorilor

a. Accesul la continutul online al site-ului www.Gimo.ro este liber.

b. Pentru optiunea “Intra in cont / Creaza cont”, utilizatorului i se va cere sa ofere datele sale de contact. Formularul (formularele) de inregistrare va contine informatii de contact detaliate ale utilizatorului (numele complet, compania, telefonul mobil, adresa de e-mail).

c. Ofertele imobilare adaugate trebuie sa fie valabile la momentul introducerii. Utilizatorul trebui sa completeze toate campurile obligatorii.

d. Ofertele adaugate pe site-ul www.Gimo.ro vor fi afisate pe perioada nedeterminata, terminarea valabilitatii ofertei putand fiind marcata folosind butonul "Vandut", respectiv "Inchiriat". Utilizatorul se obliga a nu avea pretentii din partea www.Gimo.ro in vederea modificarii, editarii sau stergerii ofertei.

e. Ca utilizator, sunteti responsabil de propriile actiuni, precum si de consecintele pe care acestea le pot avea in urma publicarii materialelor pe care le incarcati si pe care le puneti la dispozitie in mod public. Va obligati sa NU faceti urmatoarele:

  • sa introduceti informatii eronate (ex: pret mai mic decat pretul real, descriere incorecta, etc);
  • sa includeti legaturi spre pagini web externe sau spre alte surse externe de informatii;
  • sa publicati anunturi repetate si anunturile care nu corespund categoriei respective;
  • sa adaugati in site fotografii care sunt gravate de drepturi ale altor terti;
  • sa publicati materiale ilegale, obscene, vulgare, defaimatoare, rasiste sau xenofobe, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
  • sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;
  • sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
  • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

5. Protejarea informatiilor

a. PRO Intersoft 2010 protejeaza dreptul la intimitate al tuturor utilizatorilor site-ului www.Gimo.ro cu respectarea prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Echipa Gimo.ro pastreaza informatiile transmise de dvs in baza de date si in conditii de siguranta. Aceste informatii vor fi utilizate numai in scopul pentru care au fost completate si nu vor face obiectul unor servicii nedeclarate pe site la momentul transmiterii.

b. Datele completate de utilizator in momentul crearii contului, indiferent de tipul acestuia, precum si acele informatii transmise ulterior crearii contului vor fi supuse acelorasi conditii de confidentialitate.

6. Proprietatea materialelor si a informatiilor

www.Gimo.ro va pretinde un drept de proprietate asupra anunturilor depuse pe site. Transmitand aceste anunturi sunteti de acord sa acordati www.Gimo.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca.

7. Declinarea garantiei

a. www.Gimo.ro exclude orice garantie si raspundere pentru conformitatea anunturilor cu prevederile legale.

b. PRO Intersoft 2010 nu ofera nici un fel de garantie in privinta acuratetii, securitatii, utilitatii sau consecintelor utilizarii serviciilor oferite de www.Gimo.ro. Serviciul si toate materialele aditionale sunt oferite fara nici o garantie suplimentara.

c. In nici un caz, PRO Intersoft 2010 nu va putea fi considerata responsabila fata de dumneavoastra sau fata de o terta persoana in privinta oricarei daune, directe sau indirecte, pierdere de profit si orice prejudiciu, de orice natura, incluzand dar fara a se limita la: pierdere de profit, atingeri aduse imaginii comerciale, sub imperiul oricarei legislatii, si indiferent daca PRO Intersoft 2010 a fost notificat sau nu anterior in privinta posibilitatii producerii unor astfel de prejudicii.

8. Generalitati

a. Sunteti de acord sa nu solicitati si sa nu cereti PRO Intersoft 2010 sau reprezentatilor sai nici un fel de dauna, raspundere, pierderi, costuri (incluzand dar fara a se limita la onorariul avocatilor si orice alte costuri de judecata), aparute in conexiune cu orice actiune in justitie bazata pe o incalcare a termenilor prezentului acord. Aceasta garantie din partea dumneavoastra ramane in vigoare si dupa momentul incheierii relatiei dintre dumneavoastra si PRO Intersoft 2010.

b. www.Gimo.ro isi rezerva dreptul de a trimite diverse notificari sau informatii prin e-mail fara ca utilizatorii sa aleaga acest lucru. In cazul in care utilizatorii nu mai doresc sa primeasca aceste informatii , pot alege aceasta optiune , optiune ce va fi regasita in fiecare mesaj de acest fel.

c. Ne rezervam dreptul de a modifica prezentul Regulament in functie de abaterile observate pe parcurs si de asemenea ne rezervam dreptul de a sterge anunturile care nu respecta termenii si conditiile, fara nici un preaviz si fara nici o explicatie.

d. Incalcarea regulamentului de utilizare a www.Gimo.ro poate duce la restrictionarea accesului pe site a utilizatorului respectiv.

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti

Alte oferte imobiliare cautate

www.Gimo.ro reprezinta unul dintre cele mai complexe portaluri de profil, in continua dezvoltare, oferind utilizatorilor sai servicii gratuite sau platite, la cele mai inalte standarde. Ne mandrim cu pozitii fruntase pe cele mai populare cautari, fiind un real sprijin pentru cei ce aleg sa tranzactioneze cu ajutorul serviciilor noastre. Avem o baza de date larga, numai cu oferte unice, adaugate de particulari, dezvoltatori sau agentii imobiliare din toata Romania. Adaugati gratuit anuntul de la a la z.

Adaugarea de oferte este gratuita, fie ca vindeti un imobil din Romania sau strainatate, iar promovarea suplimentara se face la cele mai mici preturi dintre toate site-urile de profil. Inainte de a crea un cont, e indicat sa cititi avantajele pe care le ofera site-ul nostru fiecarui tip de utlizator. Tranzactionati usor cu www.Gimo.ro!