Posta romana intra pe piata serviciilor bancare

credite posta romanaPosta Romana urmareste sa intre pe piata serviciilor bancare, pana la sfarsitul lui 2014 urmand ca romanii sa poata deschide conturi si sa poata face imprumuturi direct la ghiseurile Postei Romane din intreaga tara.

Conform purtatorilor de cuvant, Posta Romana se afla in negocieri cu o serie de grupuri financiare in momentul actual printre care si Intesa Sanpaolo din Italia. Posta Romana se bazeaza pe succes in ideea ca are cea mai mare retea din Romania cu peste 5.500 de agentii, insa pentru a furniza servicii bancare o mare parte dintre acestea vor trebui modernizate.

Posta Romana a mai declarat ca proiectul de implementare al serviciilor bancare este deschis oricarei institutii financiare care dispune de licenta bancara si este interesata de un parteneriat pe termen lung. Implementarea serviciilor va dura cateva luni de la deciderea parteneriatului cu unul din grupurile financiare interesate fiind vorba de un proces organizatoric complex in care sunt implicate ambele parti dar si statul roman. Se preconizeaza ca aceasta initiativa va afecta intregul sector al pietei de profil.

Purtatorii de cuvant ai Postei Romane au dezvaluit ca se afla in proces de negocieri cu grupul italian Intesa Sanpaolo inca de la sfarsitul lui 2013 in vederea incheierii unui acord privitor la vanzarea de servicii bancare in cadrul sucursalelor si folosind brandul Postei Romane. Se va pune accent pe imprumuturile cu valori mici, cardurile de credit si cardurile de debit.

Posta Romana a inregistrat o cifra de afaceri de peste un miliard de lei in 2013 si este controlata de Ministerul pentru Societatea Informationala cu un procent de 75% si Fondul Proprietatea 25%.

Cuvinte cheie: credite bancare

Articole aleatoare din aceeasi categorie

Lasa un comentariu

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti