Articole din categoria: ‘Stiri imobiliare’

« Articole mai vechi

Complexul rezidential Panorama Gardens Residence – un nou cartier de vile la cheie la marginea orasului Cluj.

Cum s-au derulat primele noua luni ale anului 2016 comparativ cu 2015 in privinta numarului de tranzactii imobiliare incheiate.

Romania a ajuns in 2014 sa se claseze pe locul 4 in Europa de Est ca si numar de tranzactii imobiliare efectuate. Vezi numarul acestora.

Un nou sondaj GIMO scoate la iveala procentul cumparatorilor de pe piata imobiliara care inca mai doresc intermedierea tranzactiilor.

Evolutia preturilor la locuinte in toate regiunile din tara. Vezi ce pret avea metru patrat la sfarsitul anului 2014.

Vezi rezultatul sondajului in care romanii au fost intrebati ce tipuri de locuinte prefera in conditiile in care si-ar dori o alta locuinta.

Taxele si impozitele platite la notar pentru tranzactiile imobiliare se maresc incepand din ianuarie 2015 cu pana la 12% in functie de amplasamentul apartamentului.

Incepand cu 2014 tinerii vor putea sa si achizitioneze locuintele ANL in care au stat cu chirie timp de un an. Vezi in cat timp se pot plati locuintele.

Guvernul face tot posibilul sa faciliteze valorificarea terenurilor agricole blocate acordand subventii fermierilor care exploateaza aceste terenuri.

Se lucreaza la harta zonelor cu risc seismic, Primaria spune ca are situatia sub control si cauta o metoda legislativa de a se putea ocupa de cladirile din zonele de risc.

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti