Casa/vila mobilata utilata, lux, zona Balotesti, LACUL LAGUNA VERDE, SOS. UNIRII 324, imobiliare Ilfov central

Numar de afisari: 304
  • Ilfov
  • Localitatea: LACUL LAGUNA VERDE
  • Zona: Balotesti
  • Strada: SOS. UNIRII 324
  • Suprafata totala: 399 mp
  • 12 camere
  • Etaj: P+1
  • Pret: 2.500 Europe luna negociabil
  • Comision economisit: 1.250 Euro
  • Certificat energetic: A
casa Balotesti LACUL LAGUNA VERDE

SI TU ITI POTI PROMOVA PROPRIETATEA AICI.

Afla mai multe detalii.

Galerie Foto

Alerta pret!

Introduceti adresa dumneavoastra de email in casuta de mai jos si veti primi automat un mesaj in momentul in care pretul acestui imobil se va schimba.


Caracteristici casa Balotesti

  • Etaj: P+1
  • Compartimentare: decomandat
  • Suprafata utila: 337 mp
  • Suprafata totala: 399 mp
  • An constructie: 2013
  • Confort: lux
  • Numar camere: 12
  • Numar bai: 6
  • Numar bucatarii: 1
  • Numar balcoane: 1
  • Locuri parcare: 4
  • Numar garaje: 1

Detalii zona

Un alt avantaj al acestei locatii este ca acest complex se afla aproape de toate lanturile comerciale importante Metro, Selgros si Carrefour Baneasa Shopping Center, de asemenea, de Aeroportul Otopeni, la doar 7 minute de Scoala Americana si 10 minute de Scoala Franceza, Baneasa si la doar 4 km de centrul termal THERME BUCURESTI.

Finisaje

Designul inovator al acestor vile excepț ionale le confera o mare flexibilitate fara a se face un compromis de stil si calitate: - Living si dinnig (50mp): pardoseala marmura, semineu marmura sculptat manual, candelabre din sticla fabricate manual si aplice, mobilier de ratan, draperii de matase. - Bucatarie (16 mp): set BOSH cromat format din aragaz, plita vitroceramica, hota, cuptor cu + pardoseala marmura, placaje artistice din piatra naturala, gresie, faianta. La etaj camera de zi si dormitoarele au parchet din lemn masiv, livingul cu pardoseala marmura, semineu marmura sculptat manual, candelabre din sticla fabricate manual si aplice, scafe in tavan cu lumina indirecta. - Birou cu parchet lemn masiv, vedere la piscina, acces la baia piscinei. - Dormitoarele (16 mp): Dormitorul master cu vedere la piscina, parchet de stejar masiv + Baie master pardoseala marmura, placaje artistice din piatra naturala, chiuveta artistica din marmura, baterii vintage, jacuzzi, bideu. Dormitor cu vedere la piscina cu parchet de stejar masiv + Baie pardoseala marmura, placaje artistice din piatra naturala, gresie, faianta. - Bai (8mp): pardoseala marmura, placaje artistice din piatra naturala, chiuveta artistica din marmura, baterii vintage, jacuzzi, tv si telefon, bideu. - Sauna: pentru capacitatea de 4 persoane, de fag sau pin tratate cu abur, echipament realizat de Tylo. -Garaj (24 mp): usa cu control de la distanta, incalzit, mult spatiu de depozitare, acces direct din hol, de asemenea, spatiu de parcare in curte. - Centrala termica: centrala pe gaze, cu temperatura programabila, instalatie de incalzire, filtrare si tratare a apei din picina Camera de zi si dormitoarele au parchet din lemn masiv, bai cu placaje artistice din gresie, faianta, holul, dressing si camera de fitness cu pardoseala de gresie. De asemenea, toate camerele au aer conditionat, prize telefon si tv, corpuri de iluminat. Exista si un spatiu generos de depozitare in pod (50mp).

Alte detalii

Parte dintr-un complex rezindential de lux Paradise Estate Residence, finalizat in 2013, aceste vile elegante în stil mediteranean au fost concepute pentru a profita din plin de vederea panoramica minunata a Lacului Laguna Verde si a unei paduri superbe. Inzestrata cu frumusetea naturala pe care numai tara o poate oferi, aceasta locatie ofera oaspetilor posibilitatea de a trai in natura la doar 20 km de centrul Bucurestiului, in zona deosebita rezidentiala Balotesti, foarte linistita, fara poluare sau santiere de construcț ii, cu strazi curate, ne aglomerate si bine iluminat public. Fiecare vila ofera cazare de prima clasa si facilitati excelente: are o terasa spatioasa acoperita de 23 mp, cu semineu, gratar si o piscina imensa exterioara de 6x12 m, incalzita, cu control automat al temperaturii, trambulina, lumina de noapte subacvatica, 2000 mp curte individuala, 25m de frontiera lac si debarcader privat pentru barca, schi nautic si pescuit, internet, linie telefonica si spatiu pazit cu acces controlat de la distanta. Exista trei tipuri de vile fantastice, similare, dar cu o mica diferenta in ce priveste numarul de camere si suprafata utila, oferind un spatiu generos: 340-390 mp construiti, parter + etaj, hol 20mp, living 50mp, 6/7 dormitoare, 4-6 bai ( cu jacuzzi), spalatorie, sauna ș i garaj, după cum urmeaza: - La parter :un hol spatios (20mp), living cu semineu de marmura, dining, bucatarie, 2 dormitoare, birou, 3 bai + spalatorie, sauna si garaj, centrala termica si pentru tratarea piscinei cu acces din garaj. - La etaj: 1-3 dormitoare, camera de zi, birou, camera de fitness, 1-3 bai, pod. Servicii oferite: -paza 24 de ore ( firma de paza autorizata); -servicii de menaj: 1 zi pe saptamana menajera asigura curatenia in fiecare casa; -gradinarit: intreț inerea zilnică a gazonului si a vegetatiei din apropiere; -intretinere si curatare piscina; intretinere aer conditionat, apa, sistem incalzire, iluminat. Divertisment: - Club privat: deschis zilnic pentru oaspetii complexului. Cu masa de biliard, bar cu bere la halba din partea casei, bucatarie cu gratar pentru petreceri, semineu de marmura, mese si o terasa mare pentru relaxare. - Teren de joaca pentru baschet, volei, fotbal, tenis - Parc - Fructe proaspete la alegere si degustari de vinuri naturale in fiecare toamna Pretul variaza intre 2000 si 2500 Euro in functie de pozitionarea vilei fata de lac.

Ai o casa de vacanta in strainatate si vrei sa o vinzi? Aici poti sa adaugi si anunturi imobiliare din strainatate.

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti

Alte oferte imobiliare cautate