Cum adaugi un anunt?

Adaugarea unui anunt este gratuita, indiferent daca sunteti particular, agentie imobiliara sau dezvoltator.

Anunturile se pot aduga numai dupa inregistrare. Formularul de inregistrare sau de autentificare se regaseste in partea superioara, sub sigla "Gimo.ro"

Nu va inregistrati ca un alt tip de utilizator. Veti fi repede prins si sanctionat.

Inregistrati-va cu adresa dvs. de email pe care o folositi cel mai des. Mesajele de la utilizatorii interesati de oferta dvs. vor veni pe aceasta adresa de email.

Adaugarea unei oferte se realizeaza in 2 pasi :

1. Introducerea cat mai exacta a tuturor datelor despre imobilul dvs.

Nu uitati sa urmariti exemplele din dreptul fiecarui camp de completat. Completarea cat mai exacta a tuturor detaliilor ofera potentialilor clienti o imagine cat mai fidela asupra imobilului in asa fel incat sa nu fiti deranjati decat de acei clienti cu adevarat interesati de oferta dvs.

Tratati individual fiecare camp de completat. Nu adaugati aceeasi informatie in toate campurile.

Incercati sa completati si strada pe care se afla imobilul, astfel pozitionarea pe harta va fi una mult mai exacta.

Introduceti pretul real al ofertei/ofertelor. Anunturile cu preturi ireale vor fi dezactivate.

Pentru o optimizare mai buna, incercati sa mai introduceti in descrierea ofertei cuvintele de maxima importanta ale imobilului dvs, cum ar fi : tipul imobilului, orasul, zona.

Nota ! - Daca dupa adaugare, nu va vedeti oferta afisata pe site, insemna ca acel anunt contine in descrierea lui un cuvant sau o parte dintr-un cuvant obscen sau cuvant restrictionat de noi pe site (ex : referire la alt site). In aceste conditii, anuntul va va aparea pe site dupa moderarea lui de catre un admin.

2. Intoducerea pozelor

Anunturile cu poze au sanse mult mai mari de tranzactionare. Pozele sunt elementul principal care vor atrage atentia cumparatorului. Ele sunt cheia catre succes!!!

Adaugarea a cel putin o poza este obligatorie.

Poti adauga fiecarui anunt pana la 10 poze. Pozele vor trebui adaugate in format landscape (pe lat).

Dimensiunea maxima a unei poze nu trebuie sa depaseasca 2MB.

Dupa adaugarea pozelor, nu uitati sa selectati una din ele ca si poza principala.

---------

2 pasi simpli pentru adaugarea unui anunt imobiliar. Respectati intocmai indicatiile date de noi si va fi foarte simplu si pentru dvs.

Intrati in Contul Dvs si adaugati-va oferta! Grabiti-va!

Perioada de gratuitate este foarte mica !!

IMPORTANT

Nu munciti degeaba. Nu adaugati acelasi anunt cu acelasi continut sau cu aceleasi poze de mai multe ori. Utilizatorilor care incearca acest lucru li se vor sterge anunturile duplicat.

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti

Alte oferte imobiliare cautate

www.Gimo.ro reprezinta unul dintre cele mai complexe portaluri de profil, in continua dezvoltare, oferind utilizatorilor sai servicii gratuite sau platite, la cele mai inalte standarde. Ne mandrim cu pozitii fruntase pe cele mai populare cautari, fiind un real sprijin pentru cei ce aleg sa tranzactioneze cu ajutorul serviciilor noastre. Avem o baza de date larga, numai cu oferte unice, adaugate de particulari, dezvoltatori sau agentii imobiliare din toata Romania. Adaugati gratuit anuntul de la a la z.

Adaugarea de oferte este gratuita, fie ca vindeti un imobil din Romania sau strainatate, iar promovarea suplimentara se face la cele mai mici preturi dintre toate site-urile de profil. Inainte de a crea un cont, e indicat sa cititi avantajele pe care le ofera site-ul nostru fiecarui tip de utlizator. Tranzactionati usor cu www.Gimo.ro!