Ansamblu case/vile Ametist Residence Mogosoaia

Numar de afisari: 319
  • Ilfov
  • Localitatea: Mogosoaia
  • Zona: Mogosoaia
  • Strada: Intrarea Garii
  • Pret minim: 160.000 Euro
  • Comision economisit: 4.800 Euro
  • Accept credit
ansamblu Mogosoaia Mogosoaia

SI TU ITI POTI PROMOVA PROPRIETATEA AICI.

Afla mai multe detalii.

Galerie Foto Ansamblu case/vile Ametist Residence Mogosoaia

ansamblu Mogosoaia Mogosoaia ansamblu Ilfov ansambluri case/vile Ilfov ansamblu Mogosoaia
ansambluri case/vile Mogosoaia rezidential ansamblu Ilfov rezidential ansambluri case/vile Ilfov rezidential ansamblu Mogosoaia
rezidential ansambluri case/vile Mogosoaia

Alerta pret!

Introduceti adresa dumneavoastra de email in casuta de mai jos si veti primi automat un mesaj in momentul in care pretul acestui imobil se va schimba.


Descriere proiect

Va prezentam ansamblul de vile tip duplex,,Ametist Residence'', cel mai nou proiect realizat de EMsia Construction Koncept, aflat la intrarea in Mogosoaia. Regim inaltime: P+1E+Pod Suprafata utila: 100 mp Gradina + loc de parcare 110 mp O vila in ,,Ametist Residence'' reprezinta alegerea ideala de locuit, in care iti poti crea un ambient placut si linistit. La Parter dispune de un living luminos cu iesire in gradina frumos amenajata, o bucatarie moderna open-space care se poate inchide cu usi glisante la cerere, un hol elegant si o baie prevazuta cu cabina de dus. La Etaj sunt 2 dormitoare spatioase, dintre care unul cu iesire in balconul pe care il puteti amenaja armonios ca spatiu de relaxare, o baie generoasa prevazuta cu cada pentru un plus de rasfat dupa o zi agitata, si un hol. Podul poate fi amenajat la cerere in totaliltate dupa imaginatia si dorinta fiecaruia. Gradina proprie este locul special creat pentru detasare si relaxare in aer liber. Loc de parcare usor accesibil, aflat in curte. Pt. vizionari si alte detalii va rugam sa ne contactati!! Direct dezvoltator 0790.411.000 Pret: 161.900 Euro + tva

Preturi

161900 Euro

Detalii zona

Statie STB, gara tren, parcul Mogosoaia, Kaufland, Pepco, Lidl, Mega-Image, scoli si gradinite, farmacii, acces rapid catre centura capitalei, mall Baneasa, mall Colosseum.

Facilitati si utilitati

Apa-canal, energie electriga, gaz, fibra optica Digi, monitorizare video.

Finisaje

Incalzire in pardoseala, obiecte sanitare Romstal, central termica Ariston, tamplarie PVC Salamander, acoperis tabla modulara Lindab. Finisajele interioare pot fi alese de catre dvs si sunt incluse in pretul casei!

Vrei tranzactii imobiliare fara intermediari? Intra in sistemul FSBO unde gasesti anunturi imobiliare direct de la proprietar.

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti

Alte oferte imobiliare cautate