Oferte din craiova

Poza
Tip Imobil
Zona
Structura/Etaj
An
Pret
Detalii
spatiu comercial
Rovine
D+P+3
2007
650 €
spatiu comercial
Romanesti
Parter
2002
15.900 €
teren intravilan
Bariera Valcii
33.000 €
vila
Bariera Valcii
P+M
2011
90.000 €
teren agricol
PIELESTI
4.000 €
spatiu birouri
Calea Severinului
P+10
1996
650 €
spatiu comercial
Calea Severinului
P+7
1996
90.000 €
casa/vila mobilata utilata
1 Mai
P+P+E
2011
600 €
apartament regim hotelier
Bordei
1/2
2009
25 €
teren intravilan
zona OMV ,vis a vis MALL Elect
310.000 €
spatiu birouri
Central
Bca,beton
2000
7 €
apartament nou 3 camere
Brazda lui Novac
4
2013
72.000 €

www.Gimo.ro va pune la dispozitie mii de anunturi de la A la Z din Bucuresti, provincie si din strainatate, oferte in care veti gasi datele de contact ale proprietarului, ale agentiei sau ale dezvoltatorului care detine imobilul, veti gasi informatii complete si poze ale proprietatii, precum si harta pentru o localizare exacta a zonei in care se afla proprietatea.

Sunteti particular, dezvoltator sau reprezentati o agentie imobiliara si vreti sa va postati ofertele pe www.Gimo.ro ? Consultati paginile de mai jos pentru a vedea avantajele de care veti beneficia in urma inregistrarii pe www.Gimo.ro

avantaje particulariavantaje dezvoltatoriavantaje agentii

Dupa inregistrare, verificati metodele de promovare pe care www.Gimo.ro le pune la dispozitie. In curand veti gasi noi metode de promovare contra cost sau chiar gratuite.

Oricine isi va putea promova ofertele imobiliare pe www.Gimo.ro!

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti

Alte oferte imobiliare cautate

www.Gimo.ro reprezinta unul dintre cele mai complexe portaluri de profil, in continua dezvoltare, oferind utilizatorilor sai servicii gratuite sau platite, la cele mai inalte standarde. Ne mandrim cu pozitii fruntase pe cele mai populare cautari, fiind un real sprijin pentru cei ce aleg sa tranzactioneze cu ajutorul serviciilor noastre. Avem o baza de date larga, numai cu oferte unice, adaugate de particulari, dezvoltatori sau agentii imobiliare din toata Romania. Adaugati gratuit anuntul de la a la z.

Adaugarea de oferte este gratuita, fie ca vindeti un imobil din Romania sau strainatate, iar promovarea suplimentara se face la cele mai mici preturi dintre toate site-urile de profil. Inainte de a crea un cont, e indicat sa cititi avantajele pe care le ofera site-ul nostru fiecarui tip de utlizator. Tranzactionati usor cu www.Gimo.ro!