Ansamblu blocuri Perla Residence

Numar de afisari: 8474
  • Bucuresti
  • Localitatea: Bucuresti
  • Zona: Pipera
  • Strada: George Bacovia
  • Pret minim: 69.523 Euro
  • Comision economisit: 2.086 Euro
ansamblu Pipera Bucuresti

SI TU ITI POTI PROMOVA PROPRIETATEA AICI.

Afla mai multe detalii.

Galerie Foto Ansamblu blocuri Perla Residence

ansamblu Bucuresti ansambluri blocuri Bucuresti ansamblu Bucuresti ansambluri blocuri Bucuresti
rezidential ansamblu Bucuresti rezidential ansambluri blocuri Bucuresti rezidential ansamblu Bucuresti

Alerta pret!

Introduceti adresa dumneavoastra de email in casuta de mai jos si veti primi automat un mesaj in momentul in care pretul acestui imobil se va schimba.


Descriere proiect

Perla Residence reprezinta o oaza de liniste, confort si stil, langa lac, creata special pentru cei ce-si doresc ca acasa sa insemne relaxare, siguranta si comunitate. Finalizarea proiectului este planificata pentru August 2012 si lucrarile sunt in grafic.

Preturi

Garsoniera lux - 69.523 €;  Apartament 2 camere lux - de la 81285 €;  Apartament 3 camere lux - 116201 €;  Penthouse lux - 242049 €

Metode de plata

In curand!

Localizare

Complexul residential Perla Residence este situat in partea de nord a Bucurestiului, langa Lacul Pipera, in apropierea soselei principale, cu acces direct catre centrul orasului si catre numeroase facilitati esentiale vietii cotidiene, de distractie si petrecere a timpului liber.

Detalii zona

In apropiere exista centre comerciale, super-marketuri, banci, benzinarii, scoli si gradinite private, centre de fitness, cladiri de birouri, transportul public fiind asigurat de metrou, maxi taxi si autobuze. Un avantaj important il reprezinta aeroporturile, fiind la mica distanta de locatia complexului.

Facilitati si utilitati

Pentru a mari confortul viitorilor proprietari, Perla Residence ofera numeroase facilitati precum minimarket, sala de fitness, beauty center, parcare subterana, loc de joaca pentru copii, iar pe malul lacului, un spatiu deosebit, special conceput pentru recreerea dupa o zi obositoare de munca.

Finisaje

Locuintele au o arhitectura moderna, realizate cu materiale de calitate superioara, cu atentie sporita la detalii si cu o optimizare functionala si echilibrata a spatiului. In plus, pentru o mai buna luminozitate s-a optat pentru un regim de inaltime redus.

Cauti un imobil in Bucuresti sau provincie? Aici gasesti locuinte noi si vechi pe toate gusturile.

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti

Alte oferte imobiliare cautate