Testimoniale

Buna ziua, doresc sa va informez ca in urma postarii unui anunt pe site-ul dvs. am incheiat deja un precontract de vanzare-cumparare pentru apartamentul meu din Bucuresti. Multumesc mult pentru sprijinul acordat. O zi minunata va doresc !

Antonio I.

Am fost inspirat cand am ales sa-mi postez ofertele pe site-ul dvs. Mai bine de jumatate din potentialii clienti imi spun ca mi-au gasit ofertele pe www.imobiliarebiz.ro sau pe www.anunturiimobiliarebiz.ro. De curand am si tranzactionat un apartament in Rasnov prin intermediul site-urilor dvs. Concluzie finala : Recomand cu caldura aceste site-uri. Mult succes in continuare !!

Attila

Ca agentie imobiliara cu experienta de peste 4 ani, am postat anunturi pe multe site-uri de publicitate imobiliara. Cand am inceput sa folosesc serviciile site-ului www.imobiliarebiz.ro am avut o experienta online cum putine site-uri ti-o ofera.
Esti direct influentat de nivelul de asteptari pe care clientii il au in legatura cu serviciile tale. Site-ul dvs acopera toate nevoile mele, ca agentie imobiliara si, in acelasi timp, ofera informatii complete pentru cei interesati in achizitionarea unei proprietati.
Mai presus de toate, modalitatile de promovare ale ofertelor chiar ofera rezultatele asteptate si implica costuri mult mai mici decat ale altor site-uri de profil. Din puctul meu de vedere va pot caracteriza in 2 cuvinte : profesionalism si calitate.
Mi-ati facut munca mai usoara. Va multumesc !

Bareanu Liliana

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti

Alte oferte imobiliare cautate

www.Gimo.ro reprezinta unul dintre cele mai complexe portaluri de profil, in continua dezvoltare, oferind utilizatorilor sai servicii gratuite sau platite, la cele mai inalte standarde. Ne mandrim cu pozitii fruntase pe cele mai populare cautari, fiind un real sprijin pentru cei ce aleg sa tranzactioneze cu ajutorul serviciilor noastre. Avem o baza de date larga, numai cu oferte unice, adaugate de particulari, dezvoltatori sau agentii imobiliare din toata Romania. Adaugati gratuit anuntul de la a la z.

Adaugarea de oferte este gratuita, fie ca vindeti un imobil din Romania sau strainatate, iar promovarea suplimentara se face la cele mai mici preturi dintre toate site-urile de profil. Inainte de a crea un cont, e indicat sa cititi avantajele pe care le ofera site-ul nostru fiecarui tip de utlizator. Tranzactionati usor cu www.Gimo.ro!