De ce noi?

 

Conform unor studii recente, peste 80 % din persoanele interesate in achizitionarea unei proprietati, pornesc cautarea pe Internet, iar noi am venit in intampinarea dvs. cu un sistem nou si inovator de publicitate imobiliara ce permite agentiilor imobiliare si dezvoltatorilor sa-si posteze si sa-si promoveze ofertele unul dintre cele mai cunoscute site-uri din domeniul imobiliar: www.Gimo.ro.

1. De ce NOI?

  • Pentru ca avem un grad ridicat de incredere deoarece site-ul este de specialitate;
  • Pentru ca avem o experienta deosebita in lucrul cu proprietarii, agentiile imobiliare si cu agentiile de publicitate;
  • Pentru ca de cele mai multe ori ofertele concurentilor si vecinilor dvs. sunt deja afisate pe site;
  • Pentru ca promovarea pe site-ul nostru este eficienta si targhetata la maxim;
  • Pentru ca oferim pachete de promovare si publicitate la tarife mult mai mici si mai accesibile decat ale celorlalte site-uri de profil;
  • Pentru ca oferim bonusuri in functie de numarul ofertelor adaugate;
  • Pentru ca in vremuri de criza este vital sa comunici cu clientii tai;
  • Pentru ca in vremuri de criza promovarea aduce rezultate, pe cand indiferenta aduce pierderi.

2. Cum lucreaza www.Gimo.ro pentru dvs, vanzatorul?

Daca v-ati hotarat sa va publicati anunturile in sistem, noi il vom arata miilor de potentiali clienti interesati sa cumpere/inchirieze un imobil, clienti care ne viziteaza site-ul zilnic. Ofertele imobiliare vor fi publicate impreuna cu datele dvs. de contact, astfel ca orice client interesat sa va poata suna imediat. www.Gimo.ro nu participa la tranzationarea nici unui imobil si nici nu are vreo pretentie financiara in momentul vanzarii, www.Gimo.ro doar face posibila intalnirea cererii cu oferta.

3. Cat de comoda va este utilizarea site-ului www.Gimo.ro?

Totalitatea informatiilor de pe portal sunt de o complexitate ridicata, am incercat sa integram toate aspectele legate de piata imobiliara: cereri, oferte, schimburi, creditare, evenimente, stiri, informatii.

Accesul la toate informatiile de contact, precum si cautarea anunturilor imobiliare este GRATUITA, comparativ cu alte site-uri de specialitate.

Publicare GRATUITA a ofertelor, oferte ce acopera toate categoriile de imobiliare : apartamente, case, garsoniere, vile noi si vechi, terenuri, spatii si hoteluri, pensiuni, utilizatorul avand posibilitatea de a publica si cereri sau schimburi imobiliare.

Continut informational deosebit de relevant si explicit pentru toate categoriile de vanzatori

Pentru rezultate cu un grad ridicat de relevanta, pot fi utilizate numeroase criterii de selectie, de la cele mai generale: judet, oras, zona, tip imobil, tip vanzator, tip anunt, pana la cele mai specifice: intervale preturi, numar camere, suprafata.

Aveti acces permanent si nelimitat la toate informatiile, in orice moment si din orice loc, de acasa, de la birou sau chiar dintr-un alt oras sau dintr-o alta tara.

4. Scopul nostru

Obiectivul nostru este de a oferi vizitatorilor o gama cat mai larga de servicii si sfaturi, cu care acestia sa-si atinga obiectivele.

In concluzie, incercam sa facem pentru fiecare client ceea ce am face pentru noi daca am fi pusi in situatia de a vinde sau inchiria un imobil.

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti

Alte oferte imobiliare cautate

www.Gimo.ro reprezinta unul dintre cele mai complexe portaluri de profil, in continua dezvoltare, oferind utilizatorilor sai servicii gratuite sau platite, la cele mai inalte standarde. Ne mandrim cu pozitii fruntase pe cele mai populare cautari, fiind un real sprijin pentru cei ce aleg sa tranzactioneze cu ajutorul serviciilor noastre. Avem o baza de date larga, numai cu oferte unice, adaugate de particulari, dezvoltatori sau agentii imobiliare din toata Romania. Adaugati gratuit anuntul de la a la z.

Adaugarea de oferte este gratuita, fie ca vindeti un imobil din Romania sau strainatate, iar promovarea suplimentara se face la cele mai mici preturi dintre toate site-urile de profil. Inainte de a crea un cont, e indicat sa cititi avantajele pe care le ofera site-ul nostru fiecarui tip de utlizator. Tranzactionati usor cu www.Gimo.ro!