Avantaje particulari

 

ATENTIE ! - Agentii imobiliari, atat cei care lucreaza in cadrul unei agentii imobiliare, precum si cei care lucreaza pe cont propriu, sunt rugati sa NU adauge anunturi aici, deoarece aceasta sectiune din site este dedicata tranzactiilor imobiliare efectuate intre cumparator si persoanele particulare aflate in posesia unui imobil, fara interventia vreunui intermediar.

Tinem sa aducem la cunostinta ca dispunem de o baza de date larga a peste 2000 de agentii din tara, cu toate datele acestora. In cazul in care nu se tine cont de acesta recomandare, ne rezervam dreptul de a sterge anuntul imediat, de a NU returna suma platita pentru anunt (daca s-a ales vreo forma de promovare a acestuia) si de a bloca ip-ul de pe care s-a introdus anuntul, fara nici o alta somatie sau instiintare ulterioara. De asemenea, vom face publica lista agentiilor sau freelancerilor care au incercat sa fraudeze sistemul ! Va multumim pentru intelegere !

Acest tip de cont ofera GRATUIT posibilitatea particularilor de a adauga oferta lor imobiliara, in acest fel eliminandu-se comisioanele percepute de intermediari atat pentru dvs, cat si pentru client. Pot adauga anunturi si unitatile de cazare inscrise in circuitul turistic.

Toti proprietarii beneficiaza GRATUIT de urmatoarele avantaje :

1. Adaugare gratuita a maxim 4 anunturi de catre fiecare utilizator particular;

2. Cont de administrare a ofertelor dvs, cu posibilitate de promovare;

3. Pagina dedicata imobilului dvs cu prezentare detaliata a acestuia, fara limita de text;

4. Dispuneti de numeroase campuri pentru o prezentare clara, atragatoare si profesionista;

5. Listare in categorie pana la tranzactionare;

6. Alerte 24/24 h prin e-mail din partea celor interesati de oferta dumneavoastra;

7. Statistici privind numarul de afisari ale ofertei dumneavoastra;

8. Asistenta pentru modificari ulterioare a fisei imobilului;

9. Prezenta imobilelor promovate pe paginile altor imobile de acelasi tip;

10. Amplasare cat mai exacta, pentru a putea fi localizati pe harta;

11. Afisare a unui set de 10 poze ale ofertei dvs;

12. Detalii de contact afisate pe pagina ofertei pentru cei ce vor sa ia legatura direct cu dvs.

Ulterior, veti putea opta pentru ofertele noastre de promovare, oferte ce beneficiaza de o optimizare personalizata GRATUITA, ceea ce inseamna ca ofertele dvs. vor fi mult mai usor gasite in cautari, dar vor fi promovare si in fata tuturor celor 8500 fani de pe Facebook.

NOTA ! Numai dupa logare veti putea vedea modalitatile de promovare.

Avem pentru dvs. metode de promovare (momentan in curs de implementare) contra cost sau gratuite. Oricine isi va putea promova anuntul pe www.Gimo.ro.

Pentru a va convinge, folositi paginile Intra in cont sau Creeaza cont ACUM !

Grabiti-va ! Perioada de gratuitate este limitata.

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti

Alte oferte imobiliare cautate

www.Gimo.ro reprezinta unul dintre cele mai complexe portaluri de profil, in continua dezvoltare, oferind utilizatorilor sai servicii gratuite sau platite, la cele mai inalte standarde. Ne mandrim cu pozitii fruntase pe cele mai populare cautari, fiind un real sprijin pentru cei ce aleg sa tranzactioneze cu ajutorul serviciilor noastre. Avem o baza de date larga, numai cu oferte unice, adaugate de particulari, dezvoltatori sau agentii imobiliare din toata Romania. Adaugati gratuit anuntul de la a la z.

Adaugarea de oferte este gratuita, fie ca vindeti un imobil din Romania sau strainatate, iar promovarea suplimentara se face la cele mai mici preturi dintre toate site-urile de profil. Inainte de a crea un cont, e indicat sa cititi avantajele pe care le ofera site-ul nostru fiecarui tip de utlizator. Tranzactionati usor cu www.Gimo.ro!