Avantaje dezvoltatori

 

Atentie !! Fiecare cont de dezvoltator e verificat individual. Toate conturile false de dezvoltatori vor fi sterse !!!

Acest tip de cont permite adaugarea GRATUITA a ansamblului sau proiectului tau pe site-ul www.Gimo.ro si beneficiaza de urmatoarele avantaje:

1. Cont de administrare dedicat dezvoltatorului;

2. Pagina dedicata ansamblului dvs cu prezentare detaliata a imobilelor, fara limita de text;

3. Dispuneti de numeroase campuri pentru o prezentare clara, atragatoare si profesionista (localizare, detalii zona, descriere proiect, facilitati, finisaje, utilitati) precum si detalii despre dezvoltator, detalii despre preturi si metode de plata;

4. Link catre site-ul ansamblului afisat la datele de contact;

5. Perioada nelimitata de afisare a ansamblului;

6. Amplasare cat mai exacta, pentru a putea fi localizati pe harta;

7. Afisare a unui set de 10 poze fiecarui ansamblu (poze interioare, exterioare, machete, planuri apartamente), impreuna cu sigla ansambului

8. Alerte 24/24 h prin e-mail din partea celor interesati de ofertele dumneavoastra;

9. Statistici privind numarul de afisari ale ofertelor dumneavoastra;

10. Detalii de contact pentru cei ce sunt interesati de oferta dvs.

11. Asistenta pentru modificari ulterioare a fisei ansamblului.

Atentie !! Dezvoltatorii nu pot adauga terenuri la vanzare

Ulterior veti putea opta pentru ofertele noastre de promovare, oferte ce beneficiaza de o optimizare personalizata GRATUITA, ceea ce inseamna ca ofertele dvs. vor fi mult mai usor gasite in cautari.

NOTA ! Numai dupa logare veti putea vedea modalitatile de promovare.

Avem pentru dvs. metode de promovare (momentan in curs de implementare) contra cost sau gratuite. Oricine isi va putea promova anuntul la noi.

Pentru a va convinge, folositi paginile Intra in cont sau Creeaza cont ACUM !

Grabiti-va ! Perioada de gratuitate este limitata.

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti

Alte oferte imobiliare cautate

www.Gimo.ro reprezinta unul dintre cele mai complexe portaluri de profil, in continua dezvoltare, oferind utilizatorilor sai servicii gratuite sau platite, la cele mai inalte standarde. Ne mandrim cu pozitii fruntase pe cele mai populare cautari, fiind un real sprijin pentru cei ce aleg sa tranzactioneze cu ajutorul serviciilor noastre. Avem o baza de date larga, numai cu oferte unice, adaugate de particulari, dezvoltatori sau agentii imobiliare din toata Romania. Adaugati gratuit anuntul de la a la z.

Adaugarea de oferte este gratuita, fie ca vindeti un imobil din Romania sau strainatate, iar promovarea suplimentara se face la cele mai mici preturi dintre toate site-urile de profil. Inainte de a crea un cont, e indicat sa cititi avantajele pe care le ofera site-ul nostru fiecarui tip de utlizator. Tranzactionati usor cu www.Gimo.ro!