Un nou ansamblu rezidential de case isi face aparitia langa Bucuresti

asnamblu case ilfovDezvoltatorul imobiliar Unavia vine in intampinarea celor care isi doresc sa cumpere locuinte intr-un ansamblu rezidential Ilfov cu o oferta deosebit de atractiva. Noul proiect cu locuinte moderne se afla in Comuna Berceni, Judetul Ilfov. Casele ofertate de catre dezvoltatorul imobiliar dispun de curti mari, spatii pentru birouri special adaptate la munca de acasa si suficient loc in care copiii sa se joace si adultii sa se relaxeze.

In acest complex rezidential casele au costuri similare cu apartamentele din Bucuresti, insa si alte avantaje semnificative.

Toate casele care sunt incluse in complex rezidential Berceni au un pret foarte avantajos, practic costul unui apartament. Amplasat la doar 7 minute de noua statie de metrou, complexul rezidential este simplu de accesat. Pe de alta parte, toate casele din complexul Unavia sunt moderne si spatioase, insa sunt suficient de economice, astfel incat cumparatorii sa nu cheltuiasca mai mult decat este nevoie pentru utilitati si sa poata investi in alte domenii de interes. Unavia ofera inclusiv case cu suficient spatiu pentru intalniri cu prietenii, pentru ca cei mici sa se poata juca departe de pericole si pentru ca adultii sa poata lucra in liniste.

Casele sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate

Toate casele Unavia au fost construite din materiale moderne si au finisaje de buna calitate, inclusiv gresie, faianta si parchet. De asemenea, pentru scarile de interior s-a utilizat marmura. Ferestrele acestor case sunt mari, incepand de la podea si terminandu-se la tavan, astfel incat o cantitate mare de lumina sa poata intra in casa.

De astfel, acest ansamblu de case este unul dintre cele mai moderne de pe piata imobiliara. In plus, reprezinta o solutie avantajoasa. Pentru cei care vor sa fuga de aglomeratia orasului si sa se retraga in apropiere de capitala.

Casele dispun de curti spatioase

Toate casele din acest ansamblu rezidential dispun de curti spatioase, perfecte pentru familiile cu copii. Adultii se pot relaxa in curte, in timp ce copiii se pot juca in locul special amenajat pentru ei, departe de pericole. Gradina pune utilizatorilor suficient spatiu la dispozitie pentru diverse activitati.

Ansamblul ofera acces la un sistem educational modern

In Comuna Berceni locuiesc numerosi intelectuali, cei mai multi avand profesii de ingineri, economisti, avocati sau medici. Toti acestia urmaresc o educatie solida pentru copiii lor. Comuna dispune de o gradinita de stat si doua scoli, dar si de o gradinita privata cu tematica occidentala si o scoala privata. La aceasta gradinita copiii au programe adaptate pentru varsta lor, in timp ce scoala primara a dus la formarea unei comunitati scolare in care toti elevii beneficiaza de acelasi interes si grija. Cursurile sunt structurate cu interes si responsabilitate.

In concluzie, Unavia ofera tuturor persoanelor posibilitatea de a locui in apropiere de aceste unitati scolare si prescolare exemplare, pentru ca cei mici sa beneficieze de o educatie corespunzatoare. Adaugand la toate acestea si faptul ca noile case sunt realizate din cele mai bune materiale, multe dintre ele au deschidere spre lac, ansamblul este aproape de capitala si totusi ferit de agitatia Bucurestiului, cu siguranta o casa aici este cea mai buna solutie.

Cuvinte cheie:

Articole aleatoare din aceeasi categorie

Lasa un comentariu

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti