tIMOn: reduceri, locuinte noi si vechi, exclusivitati

Mâine dimineata se deschide editia a XVII-a a tIMOn – Târgul Imobiliar National, cu 70 de firme expozante (din care 40 sunt dezvoltatori, iar restul sunt brokeri imobiliari, banci, consultanti si fonduri de investitii) si peste 100 de proiecte imobiliare din Bucuresti si din tara (mai mult de 5.000 de locuinte noi), plus 4.000 de locuinte vechi. Evenimentul va dura patru zile, de joi pâna duminica, si va fi deschis între orele 10:00 si 19:00, în pavilionul expozitional din Piata Constitutiei din Capitala. Reducerile de pret de care pot beneficia vizitatorii numai în perioada târgului variaza între 2.000 si 10.000 de euro, iar 2.000 dintre cele 8.000 de locuinte prezentate nu vor putea fi regasite la niciun alt targ imobiliar.

Cel mai mic pret din târg va fi de 21.500 de euro pentru o garsoniera, iar cel mai mare – 318.000 de euro + T.V.A. pentru un penthouse în Piata Victoriei. „Târgul va fi un succes si de aceasta data. Am strâns la aceasta editie 40 de dezvoltatori, 100 de proiecte, avem multe exclusivitati si premiere. Dincolo de cele 5.000 de locuinte noi prezentate, în oferta vor aparea, în premiera, si apartamente vechi, gratie parteneriatului pe care îl avem cu A.B.I. – Asociatia Brokerilor Imobiliari -, dar si spatii comerciale din cadrul galeriei comerciale Cocor. Publicul nu va pleca nemultumit de la tIMOn”, sustine Vlad Vlasceanu, director tIMOn.

Reduceri de 10.000 de euro de la partenerii oficiali
Conform traditiei tIMOn de „discount la discount”, expozantii au fost rugati de organizator sa aduca oferte foarte bune pentru vizitatorii care semneaza în timpul târgului. Primele si cele mai spectaculoase dintre ele au venit de la partenerii oficiali ai târgului. Be Igloo ofera 10% discount doar în perioada celor patru zile de târg pentru apartamente cu doua camere în Titan reduse de la 63.000 la 52.000 de euro + T.V.A., apartamente cu trei camere în aceeasi zona reduse de la 95.000 la 86.900 de euro + T.V.A. si apartamente cu trei camere în ansamblul Ten Blocks din Militari reduse de la 95.000 la 88.000 de euro + T.V.A.

Tot cu o oferta spectaculoasa vine si ansamblul Green City care acorda 10.000 de euro discount, exclusiv pentru vizitatorii tIMOn. De altfel, Green City are cea mai mare oferta, de circa 620 de locuinte, dintre care 520 sunt finalizate, în vreme ce GTC se prezinta cu 326 de locuinte în cadrul proiectelor Felicity si Rose Garden, iar Remark cu 356 de apartamente în ansamblurile Rasarit de Soare si Quadra 2, dezvoltate de firma româneasca Conarg. În plus, o noutate în istoria târgurilor imobiliare românesti este oferita de tIMOn care a reusit sa convinga 22 de expozanti sa îsi prezinte oferta doar la tIMOn. „Prezentând în târg oferte unice, care nu pot fi regasite la alte târguri, furnizam vizitatorilor posibilitatea sa îsi faca o imagine de ansamblu asupra pietei imobiliare, asupra ofertelor si a preturilor practicate si demonstram, în acelasi timp, ca tIMOn este conditia sine qua non pentru cei care îsi cauta o locuinta”, spune Vlad Vlasceanu.

Cuvinte cheie: locuinte

Articole aleatoare din aceeasi categorie

Lasa un comentariu

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti