tIMOn are 170 de locuinte ieftine cu plata la finalizare

Peste doar doua zile, cea de-a XVII-a editie a tIMOn va începe în Piata Constitutiei din Bucuresti si se va desfasura în perioada 9-12 septembrie 2010. Una dintre surprizele pregatite de organizatori va fi lansarea în cadrul târgului a un proiect imobiliar, amplasat în Mogosoaia, care include garsoniere de 21.012 euro + T.V.A. (5%) si apartamente cu trei camere la 35.800 de euro + T.V.A. Locuintele sunt off-plan, pe structura din otel si vor fi definitivate în maximum trei luni de la startul proiectului (15 septembrie 2010). În premiera pentru piata imobiliara româneasca, cei care vor semna contracte pentru una dintre cele 170 de locuinte vor plati abia în momentul în care îsi vor primi locuinta finalizata.

În afara faptului ca este cel mai ieftin proiect rezidential din zona Capitalei, constructia acestuia se va face, în premiera, exclusiv din banii dezvoltatorului, nefiind acceptate contracte off-plan si avansuri platite de beneficiari. „Pâna la finalizarea proiectului clientii nu vor trebui sa plateasca niciun ban. Vom face niste liste de asteptare, vom verifica bonitatea financiara a celor interesati, iar contractul se va semna atunci când locuinta va fi livrata. În concluzie, nu exista niciun pericol ca beneficiarii proiectului nostru sa piarda bani, asa cum se întâmpla uneori pe piata”, afirma George Diculescu, consilier imobiliar Eurometropola (agentul exclusiv al proiectului).

În premiera, locuintele vechi vin la un târg imobiliar

La rândul sau, Vlad Vlasceanu, director tIMOn, asigura vizitatorii târgului ca au fost luate toate masurile de siguranta pentru ca ei sa nu fie afectati de eventualele întârzieri ale lucrarilor: „Vizitatorii tIMOn vor putea alege sa cumpere o locuinta pentru care nu va fi nevoie sa plateasca nici bani în avans si nici sa se gândeasca la riscul ca proiectul sa nu fie finalizat la timp. Am declarat, în repetate rânduri, ca dupa cazuri precum Planorama nu putem cere nimanui sa mai aiba încredere în astfel de proiecte pe hârtie si ca, pentru a cumpara off-plan, oamenii au nevoie de garantii suplimentare. De aceea, am analizat cu mare atentie aceasta oferta, cotata ca cea mai buna din târg, si ne-am asigurat ca nu exista niciun fel de risc pentru vizitatorii tIMOn.”.

În plus, în cadrul târgului tIMOn din perioada 9-12 septembrie 2010 vor expune si unii dintre cei mai puternici dezvoltatori si investitori din Capitala. O alta premiera pentru piata târgurilor de profil din tara noastra este ca 22 dintre acestia vor fi prezenti în exclusivitate la tIMOn, astfel încât oferta lor de locuinte nu va mai putea fi regasita la alte târguri de specialitate. Dintre acestia, amintim: Be Igloo, Adama, Real Time, Volumetric, Pipera CityLights, Casa Felice, Rezidential Orizont, Green City, Obor Towers, Green Angels. În plus, o alta premiera este aducerea la un târg imobiliar a ofertei de locuinte vechi prin intermediul a 30 de brokeri imobiliari independenti membri ABI.

Cuvinte cheie: locuinte, Piata imobiliara

Articole aleatoare din aceeasi categorie

Lasa un comentariu

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti