Tehnologia LED, investitia care poate creste pretul de vanzare al unei locuinte

tehnologie led case vanzareOrice vanzator care doreste sa isi instraineze proprietatile spera sa obtina un pret cat mai bun si in mod evident, orice cumparator doreste sa plateasca putin. O tranzactie reusita este cea in care vanzatorul si cumparatorul se intalnesc la mijloc si ambii pleaca multumiti dupa ce aceasta a fost efectuata.

Munca cea mai solicitanta trebuie sa fie depusa de vanzator, care trebuie sa gaseasca acele mici secrete ce pot face locuinta mult mai eficienta si ii pot mari costul. Unele dintre ele sunt evidente, cum ar fi alegerea unor materiale de calitate pentru finisaje si repararea micilor probleme aparute la instalatii. Exista si secrete care nu sunt atat de evidente, dar care pot aduce un mare plus de valoare pentru o locuinta. Un astfel de exemplu este folosirea unor becuri cu LED sau a altor produse care functioneaza cu aceasta tehnologie. De asemenea, folosirea energiei regenerabile, cum ar fi energia solara, poate sa creasca foarte mult valoarea locuintei.

Cum poate sa creasca tehnologia LED pretul unei locuinte?

Ramanem la cea mai simpla metoda prezentata, in conditiile in care panourile solare sunt destul de costisitoare. Niste tuburi neon led de la produseled.ro nu costa asa mult, insa in acelasi timp pot convinge cumparatorul ca intreaga locuinta merita.

In primul rand, odata ce sunt achizitionate, acestea au o rezistenta foarte mare, functionand pana la 50 000 de ore, spre deosebire de un bec incandescent care functioneaza doar 1000 de ore. Un simplu calcul ii poate dovedi cumparatorului ca nu va mai trebui sa cumpere becuri o perioada foarte buna de timp.

Lumina oferita de niste corpuri de iluminat LED bine alese poate sa ofere o perspectiva mai placuta asupra intregii locuinte ( asta, evident, daca vizita se face seara), in conditiile in care este o lumina alba, foarte apropiata de cea naturala.

Nu in ultimul rand, poate fi convingator si faptul ca aceasta categorie de produse LED nu emite radiatii sau ultraviolete, asadar, sustine un mediu cat mai sanatos. In acelasi timp, reuseste sa tina departe insectele, care sunt atrase doar de lumina calda.

Care este principala diferenta dintre locuintele scumpe si locuintele ieftine?

Locuintele similare ca pozitie, dimensiuni si structura pot avea preturi extrem de diferite tocmai datorita acestor mici detalii. Mobilierul, finisajele, accesoriile si evident, lumina, pot sa construiasca in mintea cumparatorului o anumita imagine.

Tocmai de aceea, primul pas pentru oricine isi doreste sa vanda o locuinta este acela de a-i oferi o personalitate si de a crea un mediu confortabil si economic. Chiar daca este vorba despre o investitie care in multe cazuri poate sa fie considerabila, rezultatele sunt impresionante iar acest lucru este dat de statisticile site-urilor de anunturi imobiliare: Cele mai vizualizate apartamente sau case de vanzare sunt cele care au poze cat mai frumoase si sunt bine aranjate, nu neaparat cele care se afla in zone foarte bune sau promit suficient spatiu pentru o partida de fotbal.

Cuvinte cheie:

Articole aleatoare din aceeasi categorie

Lasa un comentariu

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti