Targul National Imobiliar de toamna vine cu oferte soc

Targul National ImobiliarCel mai mare targ imobiliar al toamnei, TNI (Targul National Imobiliar) va avea loc anul acesta la Palatul Parlamentului, vineri 26 septembrie. Ofertele deja dezvaluite de participantii la targ fac lumina asupra realitatii pietei imobiliare a momentului, o piata imobiliara a extremelor, intre garsoniere in cartiere mai putin cautate din Bucuresti la doar 16.500 de euro si vile in centrul Capitalei ce se vor vinde la cateva milioane de euro.

110 companii si-au confirmat prezenta la TNI

Anul acesta TNI promite sa stranga un numar record de participanti, evenimentul avand deja confirmarea participarii a peste 110 de companii din domeniul imobiliar. Pe lista de oferte din cadrul targului se anunta proprietati imobiliare dintre cele mai diverse, de la spatii comerciale, terenuri in Bucuresti sau Ilfov sau loturi in cele mai cautate zone turistice ale tarii, dar si locuinte vechi ori in ansambluri rezidentiale noi.

Editia de toamna a Targului National Imobiliar aduce cel mai mare numar de expozanti din ultimii ani, iar organizatorii sunt de parere ca acesta este un semn clar ca piata lasa incet dar sigur perioada de criza in spate.

Organizatorii se asteapta ca numarul de vizitatori sa fie pe masura, in mod special daca se ia ca punct de referinta traficul de pe site-ul dedicat evenimentul care, declara acestia, a crescut exponential fata de targul din vara.

Pe langa companiile imobiliare vor fi prezente si un numar record de banci participante care au inceput sa investeasca din nou in organizarea unor astfel de targuri. In cadrul targului desfasurat in weekendul 26-28 septembrie vor fi prezenti reprezentati ai Bancpost, ING, BRD Alpha Banc si BCR. Acestia vor oferi consultanta gratuita vizitatorilor in vederea obtinerii creditelor ipotecare pentru achizitionarea de proprietati imobiliare.

Targ imobiliar in Bucuresti, oferte din toata tara

Desi Targul National de Imobiliare editia de toamna va fi organizat dupa cum dicteaza deja traditia – in Capitala, ofertele nu se limiteaza doar la Bucuresti si zonele marginase. Printre cele 110 companii de expozanti ce se vor prezenta la evenimentul de vineri, 26 septembrie din cadrul Palatului Parlamentului se numara si companii cu oferte din intreaga tara.

Se observa in principal o crestere a numarului de oferte in zonele cu potential turistic cunoscut precum litoralul si valea Prahovei, dar se asteapta sa fie prezentate si loturi, locuinte, vile sau spatii comerciale din alte zone ale tarii.

Desi se astepta ca oferte din toata tara sa fie prezentate in cadrul evenimentului, Capitala detine recordul atat in ceea ce priveste cea mai ieftina proprietate prezentata la targ: o garsoniera de 25 de metri patrati din cartierul Berceni care se vinde la 16.500 de euro, dar si o vila din zona Unirii care se vinde la 2.5 milioane de euro.

Harta Proprietatilor Imobiliare, o initiativa noua la TNI toamna aceasta

Standul nr. 1 va fi gazda unei initiative nou introduse de organizatorii evenimentului. Aceasta harta a proprietatilor imobiliare urmareste sa reuneasca cele mai atractive proprietati imobiliare de pe piata. Acestea vor fi expuse astfel incat vizitatorii sa primeasca in timp real toate informatiile suplimentare de care sunt interesati. Proprietatile prezentate la standul nr 1 sunt dedicate tuturor bugetelor si vor acoperi toate zonele Capitalei, fie ca este vorba de imobile in cladiri vechi sau de imobile in ansambluri rezidentiale noi.

Toata proprietatile prezentate la Harta Proprietatilor Imobiliare sunt verificate si sunt alese astfel incat vizitatorii sa isi poata face o idee clara, reala in ceea ce priveste situatia pietei din momentul actual.

Targul National Imobiliar editia de toamna se va desfasura in weekendul 26-28 septembrie, in Sala Unirea din Cadrul Palatului Parlamentului. Targul poate fi vizitat vineri si sambata intre orele 10:00 si 19:00, iar duminica intre orele 10:00 si 16:00. Pretul unui bilet este de 5 lei.

Cuvinte cheie: locuinte

Articole aleatoare din aceeasi categorie

Lasa un comentariu

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti