Serviciul FSBO – For Sale By Owner | Imobiliare FSBO

1. Serviciul For Sale By Owner

Sistemul FSBO este intr-o continua ascensiune, el aparand pe piata acum mai bine de un deceniu, fiind introdus initial in SUA, Canada, apoi raspandindu-se si in Europa, fiind din ce in ce mai popular, acest sistem constand in vanzarea pe proprietati imobiliare direct de la proprietar.  Conform unor studii recente, peste 85 % din persoanele interesate in achizitionarea unei proprietati, pornesc prin cautarea pe Internet. Cu ajutorul internetului, proprietarii pot realiza pe cont propriu vanzarea locuintei lor, fara stres, fara vizite neasteptate, fara deplasari inutile si cel mai important, fara plata unui comision, acesta fiind motivul pentru care celor mai multi proprietari li se pare o idee foarte atractiva, din punct de vedere financiar, sa apeleze la sistemul FSBO.

2. Cum functioneaza serviciul For Sale By Owner ?

FSBO (For Sale By Owner) este o forma inteligenta si eficienta de promovare a proprietatilor scoase la vanzare/inchiriere de catre particulari fara a apela la ajutorul unui agent imobiliar. Tot mai multi proprietari prefera serviciile de tip For Sale By Owner, in schimbul intermedierii oferite de agentiile imobiliare, datorita evidentelor avantaje financiare. Eliminand persoana intermediara castigati un control total asupra intregului proces de vanzare/inchiriere. Cu putina implicare din partea dvs. puteti deveni cel mai bun agent imobiliar si persoana cea mai in masura sa poata raspuna la toate intrebarile si solicitarile de detalii din partea potentialilor clienti.

3. Cat economiseste un client care apeleaza la sistemul FSBO ?

Sistemul For Sale By Owner este destinat proprietarilor care doresc sa evite plata comisionului catre agentul imobiliar, acesta putand ajunge pâna la 6% din valoarea proprietatii. Ca sa dam un exemplu aleator, daca valoarea casei dvs. este de 150.000 euro, comisionul economisit va fi intre 4500 si 9000 euro. O parte din banii economisiti ii puteti investi in reclama pe internet a proprietatii, in repararea micilor probleme care v-ar putea scadea pretul in urma negocierilor, in angajarea unui fotograf pentru a realiza un tur virtual si o serie de poze profesioniste ale locuintei dvs. si in sfatul unui profesionist in vanzari.

Vanzarea pe cont propriu necesita implicare, atentie, rabdare si o anume investitie pentru pregatirea casei in vederea tranzactionarii, dar suma investita este mult mai mica decat comisionul pe care l-ati plati unui agent imobiliar; pentru o asemenea economie merita sa apelezi la sistemul FSBO.

Pentru a economisi toti acei bani, va punem la dispozitie serviciile site-ului www.gimo.ro, va permitem pentru o scurta perioada de timp sa postati gratuit oferta dvs si va dezvaluim o serie de avantaje de care veti beneficia odata cu postarea pe site a ofertei dvs.

Mijloacele de promovare, pentru toate buzunarele, sau chiar gratuite, le puteti afla numai dupa logare sau dupa inregistrare.

4. Pregatirea locuintei pentru vanzarea acesteia in sistemul FSBO

Având în vedere ca vânzarea unei proprietati prin sistemul For Sale By Owner este destul de solicitanta, reprezinta o alternativa pe care nu orice proprietar o alege, în special datorita eforturilor care trebuiesc depuse (realizarea actelor, promovare proprie, amenajari de ultima ora ale proprietatii, consultanta juridica).
– Este de dorit, ca dvs. sa aveti pregatite documentele necesare vanzarii inca dinainte de introducerea ofertei in sistemul For Sale By Owner.
– Faceti mici retusuri atat la exteriorul, cat si in interiorul imobilului, astfel prima impresie a potentialilor clienti va fi una buna.
– Angajati un fotograf sa va faca o serie de poze ale celor mai importante camere, sa para spatioase si neaglomerate si sa sublinieze cele mai bune caracteristici ale acestora
– Folositi internetul sau cereti sfatul unei persoane experte in vanzari pentru a va dezvolta abilitatile de comnunicare si de negociere.

5. De ce sa folosesti FSBO (For sale by owner ) ? De ce ParticulariImobiliareBiz.ro ?

– in primul rand pentru ca deja sunteti aici, va informati despre sistemul FSBO, deci sunteti interesat in a va vinde proprietatea fara ajutorul unei agentii imobiliare.
sistemul For Sale By Owner este intr-o continua ascensiune si veti reduce substantial costurile de tranzactionare, nemaifiind nevoie sa platiti comison agentului imobiliar
– discutati direct cu potentialii clienti, care vor informatii detaliate despre proprietatea dvs
– pentru ca veti avea parte si de clienti care sunt reticenti cand vine vorba de achizitionarea unei locuinte cu ajutorul unei agentii imobiliare
– veti sti mai bine ca oricine cum sa va prezentati imobilul si aveti o pozitie solida in negociere, putand decide pana unde veti cobori pretul proprietatii

Astfel, cu ajutorul resurselor noastre si mijloacele multiple de promovare va vor ajuta sa va tranzactionati proprietatea si toate acestea sunt disponibile prin ParticulariImobiliareBiz.ro. Cu determinarea dvs si cu sprijinul nostru, intregul proces de vanzare/inchiriere va fi mai simplu si mai rapid.

Pentru a adauga oferta dvs. gratuit va trebui sa intrati in cont sau sa va creati un cont

Mijloacele de promovare, pentru toate buzunarele, sau chiar gratuite, le puteti afla numai dupa logare sau dupa inregistrare

Cuvinte cheie: locuinte, reclama pe internet

Articole aleatoare din aceeasi categorie

Comentariile sunt oprite.

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti