Articole din categoria: ‘Programul prima casa’

« Articole mai vechi

Vezi totul despre prelungirea acestui program si despre modificarile pe care le-a suferit programul in acest an.

Afla cum sta situatia cu programul guvernamental in anul 2015 si care va fi plafonul de garantare al creditelor in noul an.

Vezi care a fost evolutia garantarii creditelor de catre stat si care este in continuare trendul in materie de credite oferite catre populatie.

Vezi ce se intampla cu fondurile programului Prima Casa si cum se prezinta situatia la cateva banci importante din Romania.

Afla din acest articol ce se va intampla pe piata imobiliara daca programului Prima Casa i se vor termina fondurile disponibile.

Vezi ce plafon de garantare a mai ramas Programului Prima Casa pe 2014 si cum poate fi accesat un credit de catre viitorii proprietari.

Tipurile de locuinte ce pot fi achizitionate in 2014 prin programul Prima Casa si criterii de eligibilitate in program.

Cum va evolua piata imobiliara si Programul Prima Casa in 2014, dar si asteptarile specialistilor si dezvoltatorilor pentru anul ce urmeaza.

Creditul Prima Casa va fi acordat numai in lei din iulie 2013 si va duce la o scumpire a imobilelor achizitionate de pana la 30%, fiind mai dezavantajoase decat un credit imobiliar in euro.

Creditul Prima Casa in lei are o dobanda mai mare ca un credit ipotecar standard. Vezi cateva comparatii de dobanzi intre banci.

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti