Peste 15.000 de case de vanzare la ultimul targ imobiliar al anului

targ-imobiliar-piata-constitutieiUltimul targ imobiliar al anului 2016 a fost organizat la Palatul Parlamentului, unde au fost prezentate cele mai recente oferte imobiliare nationale, precum si ultimele noutati din domeniu. 12.000 de apartamente si vile si 3.500 de locuinte vechi au fost prezente pe lista locuintelor de vanzare. Acestea sunt situate in Bucuresti, dar si in pricipalele orase din tara.

Eugen Ionescu, inginerul-sef al unui dezvoltator imobiliar, sustine ca persoanele interesate de achizitia unui apartament sunt interesate din ce in ce mai mult ca in acelasi loc sa gaseasca zone verzi, parcuri proprii, precum si magazine, gradinite si piscine amenajate in cadrul zonelor rezidentiale. De asemenea, acesta sustine ca tot mai multe locuinte folosesc energia solara, acesta fiind un alt aspect extrem de apreciat de catre clienti.

Dora Patrascu, organizatorul targului imobiliar, declara ca in cadrul targului au fost prezenti 60 de expozanti care acopera intreaga suprafata a Capitalei si zonele limitrofe, dar ca exista destule oferte si pentru alte zone din tara, dezvoltatorii din Brasov fiind extrem de implicate in proiect. Totodata, organizatorul targului sustine ca cele mai cautate locuinte raman si in acest an cele cu doua camere.

In ceea ce priveste preturile, acestea variaza fiind prezentate locuinte pentru toate buzunarele. Astfel, exista garsoniere cu un pret de 25.000 euro dar si apartamente cu trei camere cu pretul de 60.000 euro. La targul imobiliar de la Palatul Parlamentului au participat un numar impresionant de oameni, multi dintre acestia fiind insotiti de parinti, cei care urmeaza sa achite avansul pentru noile locuinte ale copiilor.

Cele mai noi ansambluri rezidentiale prezente la targ au venit cu oferte modern pentru participanti. Astfel, acestia ofera facilitate precum locurile de parcare subterane, parcuri de joaca pentru copii dar si panouri solare, care reduc semnificativ facturile la energie. Daniel Tudor, dezvoltator imoniliar prezent la targ, considera ca in urmatorii ani accentual va fi pus din ce in ce mai mult pe energia verde, fiind tot mai cautate locurile verzi si proiectele ecologice.

Salvează

Cuvinte cheie:

Articole aleatoare din aceeasi categorie

Lasa un comentariu

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti