Articole din categoria: ‘Pentru vanzatori’

Ce varianta alegi pentru vanzarea imobilului? Intra si vezi care sunt principalele avantaje si dezavantaje ale acestor variante.

Tipuri de situatii si potentiali clienti ce pot aparea pe parcursul procesului de vanzare al unui imobil, ce pot pune rabdarea la grea incercare.

Intr-o perioada de stagnare, cum se pot stimuleza cumparatorii de pe piata imobiliara? Marii dezvoltatori au gasit solutia …

In cele ce urmeaza, vom vorbi despre cativa pasi pe care trebuie sa ii urmati atunci cand vreti sa puneti in vanzare un anume imobil..

Odata cu emanciparea pietei imobiliare, nu prea mai exista cumparatori naivi, care sa cumpere o casa neingrijita, cu speranta …

Greseli majore pe care majoritatea vanzatorilor le fac, greseli care dupa cum veti vedea, au un rol major in esecul vanzarii casei ..

In primul rand, atunci cand vine vorba de locuinte, trebuie sa stiti ca totul depinde de zona in care este amplasata casa sau …

Remodelarea anumitor parti ale casei poate fi un mod bun pentru proprietari de a imbunatati functionalitatea si frumusetea ..

Piata imobiliara autohtona a devenit in ultimii ani tot mai dificila, iar tranzactiile s-au imputinat. Vina pentru aceasta stare ..

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti