In 2012 Targul Imobiliar PROJECT EXPO la puterea a cincea

project expo

Targul Imobiliar Project Expo

Pentru acest an, Târgul Imobiliar PROJECT EXPO va fi organizat în cinci ediţii succesive distribuite pe parcursul întregului an. Ca si la ediţiile anterioare, pentru evenimentele din acest an, organizatorii propun oferte speciale şi discounturi importante. Seria targurilor imobiliare va debuta în luna martie şi se va încheia în luna noiembrie. În ordine cronologică, prima ediţie se va desfăşura  la Sala Palatului – 9-11 martie; după care urmează Palatul Copiilor – 11-13 mai; Sala Palatului – 13-15 iulie; Sala Palatului – 14-16 septembrie; Palatul Copiilor – 16-18 noiembrie.

Discounturi mai mari de trei ori faţă de ediţiile anterioare

Anul imobiliar începe ca şi anul trecut, cu Târgul Imobiliar PROJECT EXPO care este primul eveniment de nişă din calendarul dedicat acestui domeniu. Târgul  este organizat în parteneriat de către Project Events şi Zero Point Consulting.

Pentru prima ediţie a anului care se va desfăşura între 9 şi 11 martie la Sala Palatului din Bucureşti, organizatorii propun o serie de surprize, dar şi un decor nou pentru locaţia de desfăşurare a evenimentului. Vizitatorii vor avea ocazia să cunoască dezvoltatori noi de locuinţe care vor aduce în atenţia publicului proiecte imobiliare abia lansate, dar şi dezvoltatori tradiţionali. În plus, organizatorii au anunţat că aceasta va fi o ediţie aniversară împlindu-se trei ani de la primul eveniment de profil şi cu această ocazie vor oferi partipanţilor discounturi de trei ori mai mari ca la ediţiile precedente.

Standuri cu construcţii ecologice

Din oferta prezentă pentru acest an, nu vor lipsi inovaţiile în domeniul construcţiilor. Pentru că până în anul 2020 România trebuie să fie tot mai verde conform agendei Uniunii Europene, iar  Târgul Imobiliar PROJECT EXPO se pliază pe măsurile care vor fi luate în acest sens, la expoziţie vizitatorii vor găsi şi standuri cu oferte pentru locuinţe ecologice. La târg vor participa dezvoltatori care construiesc în vecinătatea Capitalei, chiar lângă pădure, unii dintre ei oferind chiar proiecte de construcţie în zona montană.

Prima ediţie a târgului va reprezenta şi o premieră care, promit organizatorii, va deveni o tradiţie: la târg va fi prezent şi un stand special pentru un constructor de case mai puţin conventionale. Practic, vor fi invitaţi constructori care se ocupă cu realizarea de locuinţe din alte tipuri de materiale decât cele deja consacrate, cum sunt de exemplu, materialele ecologice sau chiar constructori de locuinţe de-a dreptul futuriste.

Ajutor de specialitate pentru potenţialii clienţi

La standurile Târgului Imobiliar PROJECT EXPO vizitatorii vor găsi consultanţi care le vor explica în cele mai mici detalii avantajele şi dezavantajele proprietăţii pe care intenţionează să o achiziţioneze sau sau despre care doresc informaţii. Cei care sunt în căutarea unei locuinţe, fie apartamente, vile sau chiar locuinţe eco sau poate un teren şi indiferent de starea financiară, dacă doritorul are toţi banii sau se gândeşte să solicite un credit ipotecar sau un împrumut prin programul Prima Casa, expozanţii vor oferi toate detaliile astfel încât potenţialii clienţi să găsească ceea ce caută.

Totodată, organizatorii au pregătit şi o tombolă cu premii. Norocoşii vor putea câştiga excursii în capitalele europene, invitaţii la concertele „marca Project Events” şi alte premii speciale.

Project Events este o companie specializată în organizarea de evenimente. Un impact deosebit au avut cele derulate sub emblema CARIEREdeSUCCES , dar şi spectacole şi concerte cu invitaţi de marcă şi artişti de renume internaţional, cum sunt  Scorpions, Michael Flatley, Demis Roussos etc.

Zero Point Consulting este o companie imobiliară cu sediul central în Bucureşti care  oferă servicii complete de brokeraj imobiliar şi de relocare personal.

Cuvinte cheie: Piata imobiliara

Articole aleatoare din aceeasi categorie

Lasa un comentariu

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti