Imobiliarebiz.ro se rebranduieste si devine www.Gimo.ro

logo gimo.roPiata imobiliara se afla in punctul in care recesiunea s-a transformat in stagnare si promite in final sa se repuna incet in miscare. La fel, spatiul web dedicat pietei imobiliare este in plina schimbare pentru a se putea adapta mai bine la cerintele utilizatorilor mereu in crestere.

In acest context, www.Gimo.ro reinventeaza ideea de site imobiliar fara a se desprinde prea departe de concept. Ideea din spatele site-ului, care reuneste 3 website-uri in domeniu pentru o navigare mai usoara: www.imobiliarebiz.ro, www.anunturiimobiliarebiz.ro si www.particulariimobiliarebiz.ro este oferirea unei experiente cat mai complete utilizatorului, care poate gasi tot ceea ce este relevant in domeniu fara a parasi pagina.

Noutatile aduse de www.Gimo.ro sunt gandite pentru a imbunati experienta utilizatorilor si a spori calitatea anunturilor postate in ideea de a crea un site de imobiliare profesional si de incredere.

Astfel, au fost introduse urmatoarele facilitati:

1. Posibilitatea de a raporta anunturile incomplete sau care induc utilizatorii in eroare in mod voit, folosindu-se de poze irelevante sau punand la dispozitie numere de telefon ce trimit direct catre agentii atunci cand anuntul sustine ca vanzatorul este particular. Anunturile care vor acumula un numar mare de rapoarte sau la adresa carora plangerile se dovedesc justificate vor suporta consectintele.

2. Posibilitatea de a urmari evolutia pretului unui imobil care prezinta interes. Prin adaugarea adresei de email pe pagina anuntului de interes, utilizatorul este informat imediat ce se produce o schimbare de pret la anuntul urmarit, astfel oferindu-i-se ocazia sa reactioneze prompt pentru a incheia tranzactia la pretul dorit.

3. O afisare mai simpla si mai intuitiva a detaliilor despre fiecare oferta, prin introducerea unor tab-uri pe care utilizatorul poate naviga, fara a fi nevoie sa mai dea prea mult de scroll.

Cuvinte cheie:

Articole aleatoare din aceeasi categorie

Lasa un comentariu

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti