De ce sa optezi pentru case modulare lemn

Gimo3Multi sunt de parere ca acestea sunt casele viitorului. Din ce in ce mai multi oameni opteaza pentru case modulare lemn, case realizate din materiale ecologice, ce pot fi reutilizate si la care risipa de material este minima. Uite de ce ar trebui sa optezi si tu pentru case modulare lemn.

Beneficii case modulare lemn

Cele mai multe case modulare lemn au la baza o constructie pe baza de cadru din lemn. Cadrul este ulterior imbracat in lemn, iar golurile sunt umplute cu vata minerala sau alte materiale termoizolante. Cel mai mare beneficiu al acestor case modulare lemn este posibilitatea folosirii elementelor prefabricate, ce sunt ulterior asamblate pentru o constructie rapida.

O casa realizata din module de lemn poate fi gata in doar cateva saptamani. Pe langa faptul ca devine locuibila in scurt timp de la achizitia kit-ului pentru casa, lemnul folosit la constructie absoarbe poluantii din aer si creaza un climat interior mai sanatos decat intr-o casa conventionala.

In aceste case modulare lemn, este mai putin praf – ceea ce este ideal pentru persoanele cu alergii. Apoi, materialul folosit este mai putin predispus la aparitia mucegaiului si, pentru ca este termoizolant, ai un consum cat mai mic de energie, asadar facturi mici pentru incalzire.

Un alt avantaj il reprezinta proiectarea permisiva. Fie ca alegi structura metalica sau de lemn, aceste case modulare lemn permit crearea unor incaperi largi fara a fi nevoie de stalpi de rezistenta la interior.

La realizarea acestor case modulare lemn, costurile de constructie sunt cu aproape 30-40% mai mici decat la o constructie clasica, din zidarie. Pentru ca lemnul preia vibratiile, casele modulare realizate din lemn ofera o buna rezistenta la miscarile seismice. Apoi, este o constructie usoara, iar fundatia nu trebuie sa fie la fel de solida precum la casele traditionale.

Dimensiunile si complexitatea constructiei dau termenul de executie al constructiei. Daca alegi modele simple de case modulare lemn, locuinta poate deveni locuibila in doar cateva saptamani.

De ce sa optezi pentru case lemn

Cel mai mare beneficiu al caselor modulare lemn il reprezinta faptul ca modulele sunt realizate in fabrica. Aparte de faptul ca modulele sunt produse intr-un mediu controlat, acestea pot veni din fabrica cu reteaua electrica, incalzire si alte sisteme integrate, ceea ce asigura o calitate crescuta a constructiei.

La aceste case modulare lemn, sunt folosite metode eficiente, mijloace ingineresti profesionale si costuri controlate. Nu exista risipa de material, iar modulele sunt realizate din materiale prietenoase cu mediul. Pe de alta parte, la un santier, calitatea materialelor poate fi redusa prin depozitarea improprie, iar priceperea meseriasilor sau greselile lor pot afecta punerea in opera a locuintei.

Daca vrei sa platesti un pret mai mic pentru o locuinta cu materiale de calitate si in care te poti muta in mai putin de doua luni de zile, opteaza pentru case modulare lemn. Atata timp cate este tratata si intretinuta corespunzator, o astfel de locuinta rezista la intemperii mai mult de o suta de ani.

Cuvinte cheie:

Articole aleatoare din aceeasi categorie

Lasa un comentariu

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti