Concurs online www.GIMO.ro. Un feedback pentru un masaj si o tableta

concurs online gimo.roInainte de a continua cu detaliile, trebuie sa mentionam ca nu este vorba de un masaj corporal, ci despre un scaun de birou cu masaj, perfect pentru biroul de acasa, acolo unde voi, bloggerii, va exprimati emotiile, trairile, acolo unde duceti pasiunea pentru blogging la cel mai inalt nivel. Dar despre premii vom vorbi putin mai jos.

Ce face www.GIMO.ro? Aduce toate imobilele din Romania puse in vanzare mai aproape de gasirea unui cumparator, toate acestea la cateva click-uri distanta. Dupa o perioada lunga de dezvoltare, cu bune si rele, am decis sa va cerem ajutorul pentru a primi un feedback sincer din partea voastra, a bloggerilor ce ati facut din mediul online un nou stil de viata.

Apelam la voi pentru a primi pareri cat mai diversificate ce vor ajuta Gimo.ro sa se dezvolte intr-o directie placuta si apreciata de toti utilizatorii de internet, iar pentru a va arata cat inseamna pentru noi parerea voastra, am ales doua premii pe masura, premii necesare si utile fiecarui blogger din Romania.

Pentru a condimenta putin aceasta sesiune de feedback, v-am adus in juriu cativa prieteni ai Gimo.ro si anume Cristian Florea, Blogatu si Alexandra Baran de la MeritaCitit.ro, bloggeri indragiti in mediul online romanesc, ei fiind cativa dintre cei ce si-au pus serios amprenta in comunitatea bloggerilor din Romania.

Esti blogger inrait si ai un cuvant de spus? Vrei un Nexus 7 sau un masaj? Atunci arunca o privire peste regulament si intra in lupta pentru cele doua premii! Spune-ti parerea despre www.Gimo.ro si noi te premiem!

  Regulament concurs online – www.GIMO.ro

Participarea la concurs presupune sa respecti conditiile regulamentului oficial al Concursului, potrivit celor mentionate mai jos.

1. Participarea la concurs

La acest concurs poate participa orice blogger din Romania care detine un site sau blog personal, denumit in acest regulament “Blog”.

Blogul trebuie sa fie in limba romana si sa aiba minim 20 articole publicate.

2. Durata concursului

Perioada de desfasurare a concursului este 3 februarie 2014 – 23 februarie 2014. Castigatorii vor fi anuntati printr-un comunicat de presa pe site-ul www.GIMO.ro in data de 1 martie 2014.

3. In ce consta concursul?

In oferirea unui feedback bine documentat despre site-ul www.GIMO.ro, feedback in care sa ne spui ce iti place la site, cum anume l-am putea imbunatati pentru a fi mai placut de utilizatori si vizitatori, dar si orice altceva consideri important de mentionat. Pentru o abordare potrivita, iti „soptim” cateva idei despre care sa scrii: usability, avantajele utilizatorilor, prezentarea continutului, filtre de cautare, dar poti sa ne spui si cum il vezi diferit fata de alte site-uri si de ce crezi ca proiectul va fi unul de succes.

Feedback-ul va trebui sa contina un link catre www.gimo.ro, dar si cateva cuvinte despre acest concurs si o referinta catre pagina concursului.

Nu uita sa lasi un comentariu pe aceasta pagina cu link-ul catre feedback-ul tau. In felul acesta te inregistrezi ca participant valid la concurs.

4. Jurizarea si ponderea notelor

Juriul nu mai are nevoie de prezentare, numele lor vorbind de la sine: Cristian Florea, Blogatu si Alexandra Baran de la MeritaCitit.ro,  impreuna cu Juhasz Sebastian, administratorul site-ului www.GIMO.ro.

Toate review-urile publicate vor primi din partea fiecarui membru al juriului intre 1 si 25 de puncte.

Pe langa calitatea review-ului, juriul va lua in considerare si Page Rank-ul, dar si aspectul blogului pe care se publica feedback-ul. Prin alte cuvinte, publicarea unui feedback bun pe un Blog bine ingrijit va atrage dupa sine sanse mai mari de a castiga.

Nota finala va fi data de suma tuturor punctajelor obtinute (punctajul acordat de Cristian Florea + punctajul acordat de Blogatu + punctajul acordat de Merita Citit + punctajul acordat de Juhasz Sebastian).

5. Premiile concursului

Pentru ca vor exista mai multe feedback-uri ce merita atentie, am decis sa rasplatim doi bloggeri cu premii in valoare de 2000 RON.

Locul 1 – cel mai detaliat si sugestiv feedback va primi o tableta Asus Google Nexus 7 de 16GB.
Locul 2 – va fi premiat cu un scaun de birou din piele de la Expert-Scaune.ro, cu functie de masaj incorporata.

Pentru a ramane la curent cu acest concurs, dar mai ales cu cele ce vor urma sau cu noutatile din domeniul imobiliar, ne puteti urmari pe Facebook, pe Twitter sau va puteti abona la newsletter.

Cuvinte cheie:

Articole aleatoare din aceeasi categorie

Un comentariu la “Concurs online www.GIMO.ro. Un feedback pentru un masaj si o tableta”

Lasa un comentariu

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti