Cele mai cautate zone din Bucuresti

cele mai cautate zone din Bucuresti

Cele mai cautate zone din Bucuresti

Dintre bucurestenii care iau in calcul achizitionarea unei noi locuinte, peste jumatate dintre ei ar cumpara in zona Victoriei-1 Mai. Pe locurile urmatoare in topul preferintelor, urmeaza zonele Tineretului, Aviatiei si Titan. Rezultatele sunt oferite de un studiu recent, realizat de homefinders.ro

Printre cele mai importante criterii de amplasament se numara accesul usor catre o statie de metrou si apropierea de spatii verzi. Potrivit Matei Malos, managing partner HomeFinders „Preferinta bucurestenilor pentru aceste zone mi se pare oarecum previzibila. Vorbim de un oras supraaglomerat, in care traficul este clar o problema„. Deasemenea, el continua spunand ca „De aceea, tot mai multi cumparatori se indreapta spre zonele cu metrou, care permit o deplasare mai usoara si mai rapida. Nu in ultimul rand, fiecare dintre aceste zone corespunde unui spatiu verde binecunoscut in Bucuresti: parcul Tineretului, parcul Herastrau sau parcul Titan„.

Dintre zonele in care vanzarile se efectueaza cel mai rapid, pe primul loc se afla cartierul Aviatiei. Durata variaza incepand cu cateva zile si ajungand pana la numai cateva ore. Dinamismul acestor zone este dat mai ales de apropierea dintre noul pod care face legatura intre Herastrau si Pipera.

La cealalta extrema sta zona Unirii, unde tranzactiile stau pe loc, la propriu. In aceasta zona, imobilele asteapta cu lunile sa fie macar vizitate. Cauza? Majoritatea cer mult si ofera putine.

Cuvinte cheie: locuinte, Piata imobiliara

Articole aleatoare din aceeasi categorie

Lasa un comentariu

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti