Cea mai buna perioada sa cumperi mobila

mobila reduceriO investitie intr-un imobil, fie ca vorbim despre un apartament sau o casa, te poate lasa fara pra multe optiuni atunci cand vine vorba despre achizitia mobilierului. Din acest motiv, este bine sa te orientezi, in asa fel inca sa faci achizitia in cunostinta de cauza si sa poti cheltui cat mai putini bani.

Cea mai buna perioada de a achizitiona mobilier depinde de tipul de mobilier dorit –  de interior, de exterior sau de birou. Cea mai buna selectie a mobilierului second hand depinde, de asemenea, de sezon.

Cele mai bune luni de a cumpara mobila noua de interior: ianuarie si iulie.

Noile stiluri de mobilier sunt expuse in magazinele de mobila, de doua ori pe an, in general in februarie si in august. Magazinele trebuie sa faca loc pentru piesele noi-venite, asadar ele trebuie sa scape cat mai repede de mobila din editia trecuta. Prin urmare, magazinele fac reduceri masive pentru mobila veche cu o luna inainte de a o aduce pe cea noua, adica in ianuarie si februarie. Desigur, reducerile continua si in urmatoarele doua-trei luni. Retine ca totul este negociabil la cele mai multe magazine de mobila. Nu plati din prima pretul afisat la piesele de mobilier care au deja reduceri. In general, agentii de vanzari sunt dispusi sa lase din pretul pieselor ce se gasesc la oferta, tocmai din dorinta de a scapa de ele cat mai repede.

Cele mai bune luni de a cumpara mobila noua de exterior: august, septembrie si octombrie.

Daca iti doresti mobilier nou de terasa, poate ar trebui sa iti pastrezi banii pana la sfarsitul verii sau pana la inceputul toamnei. In acea perioada vei putea gasi cele mai bune oferte, deoarece atunci este, practic, sfarsitul de sezon in care se foloseste mobila de terasa si de gradinta.

Cele mai bune luni de a cumpara mobilier nou de birou: din aprilie pana in august.

In perioada verii, cei mai multi oameni sunt in concediu sau in vacanta si nu obisnuiesc sa investeasca in obiecte ce tin de munca de birou sau de scoala. Prin urmare, comerciantii de mobila incearca sa isi atraga clientii prin reducerile pe care le ofera produselor.

15388636_10208260306648216_1814980338_oCele mai bune luni de a cumpara mobilier second hand: iulie si august.

Vara este sezonul in care cei mai multi oamenii prefera sa se mute. De multe ori, oamenii cand se muta, vor sa scape de mobila veche, pentru a achizitiona alta noua. Prin urmare, vara este perioada in care poti gasi cele mai bune preturi la mobilierul second hand, indiferent ca vrei sa cumperi direct de la proprietar sau de la magazinele de mobila.

Cel mai bun mediu pentru a cumpara mobila: mediul online

Conteaza extrem de mult si de unde cumperi mobilierul. Cel mai indicat este sa iti alegi un magazin online si sa optezi pentru mobila la comanda. In acest moment, cel mai bun magazin cu mobila la comanda este mobilakoncept.ro, deoarece asigura o garantie pentru fiecare realizare si este extrem de apreciat. Evident, alegerea este a ta. Important este sa gasesti cea mai echilibrata optiune.

Salvează

Cuvinte cheie:

Articole aleatoare din aceeasi categorie

Lasa un comentariu

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti