Castigatorii concursului Un feedback pentru un masaj si o tableta

banner-final-300x250Concursul destinat bloggerilor „Un feedback pentru un masaj si o tableta” tocmai s-a incheiat, concurs in urma caruia am obtinut o multime de feedback-uri constructive pe baza carora site-ul www.Gimo.ro se va dezvolta in continuare si va incerca sa se ridice la nivelul unui site profesionist din punct de vedere al design-ului si al functionalitatilor.

19 blogeri curajosi au intrat in aceasta competitie, dand dovada de multa creativitate si oferind o multime de sfaturi utile, iar cu ajutorul juriului am reusit sa alegem cele mai bune fedback-uri. Acestea au fost alese in functie de numarul detaliilor analizate si a ideilor utile ce vor sta la baza dezvoltarii ulterioare a site-ului.

Juriul format din Cristian Florea, Alexandra Baran, Blogatu si Sebastian Antonio Juhasz a deliberat, acordand intre 1 si 25 de puncte fiecarui participant, rezultand urmatorul clasament:

concurs gimo.ro

Felicitari Gabriel Ursan si Razvan Bucur pentru castigarea celor doua premii puse in joc! Multumim de altfel tuturor participantilor pentru sinceritate, implicare si creativitate. Ideile voastre vor sta la baza viitorului Gimo.ro!

Iar pentru ca au existat atat de multe feedback-uri ce merita atentie si care au facut impresie buna membrilor juriului, Gimo.ro a decis pe final sa mai acorde un premiu constand intr-un scaun de birou cu masaj celui de-al treilea blogger din clasament, Irina. Felicitari Irina pentru reusita!

Un 1 martie insorit si plin de zambete! Primavara incepe cu Gimo.ro ­čÖé

Vor mai urma si alte concursuri! Ramai in contact cu Gimo, abonandu-te la newsletter!

Cuvinte cheie:

Articole aleatoare din aceeasi categorie

11 comentarii la “Castigatorii concursului Un feedback pentru un masaj si o tableta”

  1. Antonio spune:

    @Razvan – Noi multumim de participare!
    Da, se pare ca intuitia Alinei functioneaza foarte bine ­čÖé

Lasa un comentariu

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti