Beneficii ale apartamentelor noi din Bucuresti

Gimo2Sa cumperi o locuinta este o investitie pe termen lung si nu poti face acest lucru fara o analiza atenta. Cand cauti apartamente noi Bucuresti, trebuie sa iei in calcul numeroase aspecte, de la zona si dezvoltatorul care construieste pana la facilitati, distanta pana la serviciu si unitatile de invatamant la care studiaza copiii. Iata cateva beneficii ale apartamentelor noi din Bucuresti.

Ce beneficii ai cand stai intr-un apartament nou

In mod paradoxal, apartamentele noi pot fi achizitionate la preturi mai mici decat apartamentele din blocurile vechi. Desi multe apartamente vechi se afla in imobile aflate pe lista rosie si in pericol sa se darame la cutremur, acestea sunt mai scumpe decat apartamentele noi.

Cand cauti apartamente noi Bucuresti, stii ca nu va trebui sa renovezi locuinta recent achizitionata. Instalatiile si finisajele sunt noi, probabil sub garantie, si nu au urme de folosinta, deci nu trebuie inlocuite.

La un apartament nou, te bucuri de mai mult spatiu si o compartimentare superioara apartamentelor vechi. Finisajele sunt de calitate si poti sa le alegi chiar tu, daca achizitionezi locuinta cand nu este inca finisata si dezvoltatorul iti ofera acest beneficiu.

Stiai ca dezvoltatorii de imobile noi au obligatia legala de a-ti asigura cel putin un loc de parcare? Cand cumperi un apartament vechi, poti avea surpriza neplacuta de a nu avea un loc in care sa iti parchezi masina in siguranta cand te intorci seara de la serviciu.

Un alt beneficiu la apartamente noi Bucuresti este existenta camerelor de supraveghere din lifturi si holuri, precum si a serviciilor de paza fizica prestate 24/7. Asadar, te simti in siguranta acasa si ai mai multa incredere sa iti lasi copiii sa creasca fara supravegherea ta atenta in fiecare moment al zilei.

De ce sa iti cumperi un apartament nou in Bucuresti

Toate aceste apartamente noi Bucuresti au peretii bine izolati si sunt dotate cu centrala termica proprie. Este bine cunoscuta problema apei calde in capitala. Iar daca te-ai saturat sa astepti minute in sir pentru a face o baie calda si vrei sa iti incalzesti locuinta atunci cand scad temperaturile in timpul noptii, iar agentul termic nu incalzeste caloriferele, vei rezolva repede problema.

Un apartament nou nu va avea nevoie de renovari prea curand. Pentru ca instalatiile electrice, de apa si de canalizare sunt destul de vechi la apartamentele din imobile vechi, apar adesea probleme ce necesita remediere urgenta. In apartamente noi Bucureesti, nu se intampla acest lucru. Instalatiile sunt noi si inca sub garantie.

Apoi, la un apartament nou, poti sa modifici spatiul din locuinta dupa placul tau. In schimb, la apartamentul vechi, trebuie sa anunti vecinii si sa obtii numeroase aprobari inainte de a face acest demers.

Singurul dezavantaj al apartamentelor din ansamblurile rezidentiale noi este faptul ca sunt construite in zone periferice, unde inca nu este bine dezvoltata infrastructura. Dar beneficiezi de toate facilitatile si serviciile de care ai nevoie, comunitatea este tanara si in crestere, si in curand te vei simti ca acasa – de aceea este mai bine sa te orientezi catre anunturile cu apartamente noi Bucuresti.

Cuvinte cheie:

Articole aleatoare din aceeasi categorie

Lasa un comentariu

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti