Apahida – o extensie a Clujului in plina dezvoltare

panorama gardensInstitutului National pentru Statistica a realizat de curand un sondaj referitor la orasele din Romania in care locuitorii au un mod bun de viata. Asa cum era de asteptat, Bucuresti este pe primul loc, urmat la o mica distanta de Cluj Napoca, Timisoara, Brasov, Constanta si Sibiu. Acest top a fost realizat pe baza indicilor derivati din dezvoltarea economica a oraselor, marimea salariilor si rata somajului si de modurile posibile de a petrece timpul liber.

Clujul este printre cele mai dezvoltate orase din tara. Este un centru universitar de renume si indeplineste rolul unui adevarat hub de afaceri pentru zona de vest a tarii (un rol important il are aeroportul care asigura un transport sigur si rapid pe multe rute interne si internationale). Este un oras in care locuitorii au acces facil la un loc de munca, iar sanatatea populatiei este ingrijita in spitale moderne, multe dintre ele la nivelul Capitalei. Gama de evenimente culturale este larga, iar viata locuitorilor orasului se desfasoara in liniste intr-un cadru natural de exceptie.

De altfel, Clujul este recunoscut sub numele de capitala economica a Transilvaniei.

Datorita faptului ca orasul este intr-un proces accentuat de extindere, tot mai multi dintre locuitori se gandesc sa isi achizitioneze o noua locuinta. Desi oferta de case de vanzare Cluj este vasta, cumparatorii trebuie sa fie atenti atunci cand isi vor alege casa visurilor.

Cine doreste sa se mute in Cluj si cauta o viata linistita stie ca modul in care sunt create imobilele in acest loc a creat un brand: Panorama Gardens Residence. Este suficient sa caute pe internet si dobandesc informatii despre noul cartier de case din Cluj.

Noul cartier de case din Cluj este Panorama Gardens Residence

In acest complex rezidential cumparatorii gasesc o oaza de liniste, iar cele 74 de case de vanzare sunt realizate dupa ultimele standarde atat in privinta materialelor de constructii folosite, cat si din punct de vedere al arhitecturii.

Case cu suprafete generoase

Exista case duplex care au o suprafata construita de 119 mp, iar in cazul celor standard suprafata urca la 129 mp. Cumparatorii care aleg sa se mute din apartamente in case simple sau in case la cheie in acest cartier vor beneficia si de un lot de teren in marime de 250 mp. Camerele sunt largi si luminoase, iar finisajele sunt de exceptie.

Materialele de constructie sunt cele mai bune existente pe piata

Geamurile sunt realizate din termopan dublu stratificat care asigura o izolare de exceptie a casei atat din punct de vedere energetic cat si al nivelului de zgomot. Acestea sunt prevazute cu incuietori individuale.

Caramizile sunt de tip Porotherm de 25 centimetri, iar centrala are 28 Kw.

Izolatie exterioara este realizata din polistiren de 10 centimetri cu o densitate mare (eps 100), iar tavanul este izolat cu vata minerala de 30 de centimetri, fapt ce previne pierderea caldurii iarna. Vara ofera protectie impotriva incalzirii tavanului. Constructia durabila si izolatia prezenta asigura cumparatorilor un confort sporit, iar costurile pentru incalzirea casei vor fi la un nivel scazut.

Usile sunt securizate si sunt dotate cu incuietori in trei puncte, lucru care le ofera o protectie suplimentara.

Casele sunt compuse din trei dormitoare, trei bai, doua balcoane inchise cu geamuri fumurii (care protejeaza interiorul de radiatia solara), doua gradini si loc de parcare pentru doua masini.

Finisajele se realizeaza dupa dorinta cumparatorului

Finisajele reprezinta elementele cheie atunci cand se achizitioneaza o casa. De aceea proprietarii complexului sunt foarte flexibili si incearca sa satisfaca nevoile clientilor prin cele trei variante oferite:

1. Semifinisat – Este nivelul standard de finisare. Proprietarul ofera casa „la rosu” si lasa in seama cumparatorilor realizarea finisajelor. Avantajele sunt multiple: cumparatorul poate achizitiona casa la un pret mult mai mic fata de oferta prezenta pe piata si isi poate realiza finisajele dupa gusturile sale.

2. Complet finisat – Designerii vor realiza o proiectie digitala a casei si vor prezenta cumparatorilor diverse variante ale finisajelor.

3. Finisaje personalizate – Aceasta optiune premium asigura finisaje care reflecta intru totul personalitatea cumparatorului. Designerii vor realiza finisajele impreuna cu cumparatorul si vor asigura consiliere specializata pentru alegerea celei mai bune variante. Desi pretul este mai mare fata de varianta standard, aceasta varianta este cea mai des aleasa deoarece asigura cumparatorilor cea mai buna consiliere de pe piata.

Siguranta – criteriul cel mai important

Cumparatorii trebuie sa se simta „ca acasa” imediat ce intra pe portile complexului rezidential Panorama Gardens Residence. Este esential ca locul sa ofere siguranta. Un mediu protejat ofera cumparatorilor linistea sufleteasca necesara desfasurarii unei vieti tihnite. Si acest lucru poate fi posibil in acest cartier denumit Cartier de case Cluj.

Sistemele de securitate sunt de ultima generatie (camere de luat vederi IP ce pot fi vizualizate cu ajutorul internetului, gardul de securitate ce inconjoara in totalitate complexul), iar accesul in interior se face prin intermediul unor porti controlate electronic.

Salvează

Salvează

Cuvinte cheie:

Articole aleatoare din aceeasi categorie

Lasa un comentariu

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti