Constructii si materiale de constructii

Casa de lemn

Construim case din lemn,cabane din lemn,casute de gradina,pergola,foisoare.Avem propria fabrica de prelucrare a lemnului,casele de fac din lemn de brad sau molid,avem diverse modele de case de dimensiuni diferite,si design-uri deosebite.Pentru detalii ne puteti contacta la nr de [...]

citeste mai mult

Citeste mai multe anunturi utile din categoria Constructii si materiale de constructii

Anunturi imobiliare promovate din Ilfov

Alte oferte imobiliare cautate

www.Gimo.ro reprezinta unul dintre cele mai complexe portaluri de profil, in continua dezvoltare, oferind utilizatorilor sai servicii gratuite sau platite, la cele mai inalte standarde. Ne mandrim cu pozitii fruntase pe cele mai populare cautari, fiind un real sprijin pentru cei ce aleg sa tranzactioneze cu ajutorul serviciilor noastre. Avem o baza de date larga, numai cu oferte unice, adaugate de particulari, dezvoltatori sau agentii imobiliare din toata Romania. Adaugati gratuit anuntul de la a la z.

Adaugarea de oferte este gratuita, fie ca vindeti un imobil din Romania sau strainatate, iar promovarea suplimentara se face la cele mai mici preturi dintre toate site-urile de profil. Inainte de a crea un cont, e indicat sa cititi avantajele pe care le ofera site-ul nostru fiecarui tip de utlizator. Tranzactionati usor cu www.Gimo.ro!