Agentia imobiliara Exclusive Consulting GmbH

Agentie imobiliara Strainatate - Exclusive Consulting GmbH
  • Adresa: Wienerbergstrasse 11/12a, Twin Tower, Vienna
  • Localitate: Vienna
  • Judet: Strainatate
  • Telefon mobil: 0735728268
  • Web: http://www.ex-ob-co.com
  • Comision inchiriere: 0%
  • Comision luat vanzatorului: 0%
  • Comision luat cumparatorului: 0%

Comercializare obiecte imobiliare

Compania noasrtra se ocupa cu comercializarea obiectelor de lux precum si obiecte de renvestire, care se afla pe proprietati private.Ne bucuram de increderea a numeroase persoane fizice , asociatii imobiliare care ne-au contractat pentru a cauta persoane interesate de aceste imobile.Datorita dorintei unora dintre proprietarii imobilelor aflate in cauza , numai o parte din aceste imobile pot fi prezentate eventualilor clienti.Pentru a va putea prezenta imobilul in detaliu vom avea evoie de informatii suplimentare din partea dumneavoastra.Pentru orice fel de detaliu ne puteti contacta la numarul de telefona afisat precum si prin e-mail.
Ne bucuram sa va putem fi de folos!

Anunturi imobiliare promovate din Bucuresti

Alte oferte imobiliare cautate

www.Gimo.ro reprezinta unul dintre cele mai complexe portaluri de profil, in continua dezvoltare, oferind utilizatorilor sai servicii gratuite sau platite, la cele mai inalte standarde. Ne mandrim cu pozitii fruntase pe cele mai populare cautari, fiind un real sprijin pentru cei ce aleg sa tranzactioneze cu ajutorul serviciilor noastre. Avem o baza de date larga, numai cu oferte unice, adaugate de particulari, dezvoltatori sau agentii imobiliare din toata Romania. Adaugati gratuit anuntul de la a la z.

Adaugarea de oferte este gratuita, fie ca vindeti un imobil din Romania sau strainatate, iar promovarea suplimentara se face la cele mai mici preturi dintre toate site-urile de profil. Inainte de a crea un cont, e indicat sa cititi avantajele pe care le ofera site-ul nostru fiecarui tip de utlizator. Tranzactionati usor cu www.Gimo.ro!